Autonvuokraus
Grönlanti
Piilota
Grönlanti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Grönlanti: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Grönlannissa

Grönlanti on monelle vielä toistaiseksi tuntematonta seutua. Jos haluat nähdä seutua enemmänkin, Sixtin autonvuokraus Grönlannissa on järkevä valinta. Meillä on yksi toimipiste maan suurimmassa kaupungissa Nuukissa. Autovalikoimaamme kuuluvat niin henkilöautot, farmarit kuin maastoautotkin. Älä myöskään unohda lisätä vuokraasi esimerkiksi navigaattoria, lastenistuinta, rajoittamattomia kilometrejä, täysvakuutusta tai ylimääräistä kuljettajaa. Tee varaus ajoissa. Vain näin voit varmistaa saavasi haluamasi vuokra-auton Grönlannista. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Grönlannin liikennekulttuuri eroaa suomalaisesta

Osittain Grönlannin vaihtelevien sääolosuhteiden mukaan ajaminen voi olla haastavaa. Kunnollisia teitä kaupunkien välillä ei juurikaan ole, joten joskus matkanteko voi loppua heti alussa. Nopeusrajoitukset ovat suunnilleen samat kuin Suomessa. Kaupungeissa saa ajaa 40 km/h. Joissakin osissa Nuukia saa ajaa 60 km/h. Ajovalojen tulee olla päällä koko ajan. Turvavyötä on käytettävä. Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen sekä kännykän käyttö ajettaessa ovat rangaistavia tekoja.Matka sujuu kuitenkin varmasti hyvin, kun muistat pysytellä pääteillä ja pidät katseen tiukasti tiessä.

Autonvuokraus Grönlannissa - tutustu ympäristöön

Sixtin autovuokraamo Grönlannissa sijaitsee pääkaupunki Nuukissa. Sieltä voi löytää vuokra-auton jokaiselle budjetille ja kaikenlaisille seurueille. Autovuokraamomme Grönlannissa pitää myös huolen siitä, että sinun vuokra-autossasi on kaikki sään vaatimat varusteet, kuten talvirenkaat. Grönlanti on kiehtova kohde, joka suorastaan pelottaa joitakin matkailijoita. Se on maailman suurin saari, jonne ei ole kovinkaan monen tunnin lentomatka Suomesta. Saarella ei ole varsinaisia turistinähtävyyksiä. Turistit matkustavatkin sinne katsomaan upeaa luontoa ja kokemaan arktisia elämyksiä. Nuukista voi tehdä laivamatkoja mystiselle Thulen alueelle, joka tunnetaan ikijäästään. Matkalla voi nähdä myös niin jääkarhuja kuin valaitakin. Unescon maailmanperintökohteeksi listattu Isfjordin vuono on yksi maailman upeimmista. Sitä ei kannata jättää välistä Grönlantiin matkustaessaan. Saarelta löytyy kuitenkin pääkaupunki Nuukin lisäksi paljon muitakin viehättäviä kaupunkeja. Kujalleqin, Qaasuitsupin, Qeqqatan ja Sermersooqin kunnista löytyy kaikista paljon mielenkiintoista nähtävää niin paikallisten elinkeinoihin kuin maan historiaankin liittyen. Maan koillisosaan muodostaa maailman laajin kansallispuisto. Jos siis olet kiinnostunut kansallispuistoista, on tuo paikka näkemisen arvoinen. Grönlannista löytyy tekemistä vaikka millä mitalla. Vuokra-auton avulla sinäkin pääset tutustumaan maahan paremmin. Voit lähteä myös Nuukin ulkopuolelle, mutta muista olla varovainen. Sääolotsuhteet voivat vaihtua todella yllättäen, eikä teiden hyvä kunto ole aina taattu.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service