Autonvuokraus
Anse-Bertrand
Piilota
Guadeloupe // Anse-Bertrand
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Anse-Bertrand

Kuvankaunis Anse Bertrand Guadeloupessa on kohde, jonka tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustut näppärimmin vuokraamalla Sixtin Autovuokraamosta laadukkaan ajoneuvon käyttöösi. Sinun kannattaa ehdottomasti hurauttaa Karibialla ollessasi henkilöautollamme tai farmarillamme myös saarten muihin kaupunkeihin, tai miksetpä kesyttäisi trooppisia teitä urheiluauton tai avoauton ratissa? Kattavassa autovalikoimassamme on myös maastureita tai pakettiautoja tarpeistasi riippuen. Autonvuokraus kauttamme sujuu aina ripeästi ja autokalustomme vuokra-autojen turvallisuus Anse Bertrandissa on ensiluokkaista. Kuule keinuvien rytmien kutsu ja anna Sixtin varustaa sinut matkaan!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Näe Anse Bertrandin parhaat puolet vuokra-auto allasi

Sixt Autovuokraamomme palvelee sinua aina ammattitaidolla ja ystävällisesti, kun olet tekemässä matkaa Anse Bertrandiin ja Länsi-Intian saaristoon. Voit valita useista lisäpalveluistamme paikan päällä tai jo etukäteen verkkosivustollamme, ja varata käyttöösi muun muassa lastenistuimen tai vaikkapa minibussin isommalle retkiseurueelle. Myöskään alle 25-vuoden ikä ei ole Sixtillä este vuokraamiselle, päinvastoin haluamme tarjota mahdollisuuden mukavaan matkantekoon ikään katsomatta. Haluamme matkasi Anse Bertrandiin olevan paras mahdollinen ja takaamme vuokra-auton kategorian mielellämme, mutta emme voi luvata jotakin tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia.

Autonvuokraus on helppo tapa tutustua Anse Bertrandiin ja Guadeloupeen

Anse-Bertrand sijaitsee Grande-Terren saaren pohjoisosassa, Ranskaan kuuluvassa Guadeloupen departementissa Karibianmerellä. Kylän sijainti Atlantin valtameren ääressä tuo korkeita aaltoja rantaan, ja ne ovatkin ammattimaisten surfaajien suosiossa. Anse-Bertrandin maisemat ovat hätkähdyttäviä ja se tarjoaakin luonnonkauneutta arvostavalle paljon nähtävää, kuten esimerkiksi Pointe de la Grande Vigien kalkkikivikalliot Grande-Terren pohjoisimmassa päässä, josta voi hyvällä säällä nähdä jopa Antiguaan ja Montserratiin asti.

Vuokra-autolla karautat näppärästi myös upeille, rauhallisille rannoille, kuten Plage de la Chapelleen, Anse Labordeen, Anse Pistoletiin tai Anse du Souffleuriin. Viehättävä Pointe-à-Pitren kaupunki 1800-luvulta peräisin olevine rakennuksineen on lyhyen ajomatkan päässä, jossa on myös eläväisiä toreja ja museoita, tai lähde Basse-Terreen ihailemaan sen jo 1600-luvulta peräisin olevaa The Church of Our Lady of Mount Carmelin kirkkoa. Koe ranskalaisen ja kreolikulttuurin jännittävä sekoitus Sixtin vuokra-auton ratissa Länsi-Intian saariston kylissä ja kaupungeissa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service