Autonvuokraus
Baillif
Piilota
Guadeloupe // Baillif
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Baillif

Autonvuokraus Baillifissa onnistuu näppärästi Sixt Autovuokraamon kautta, ja vuokra-auto allasi pääset tutustumaan trooppiseen Guadeloupeen kaikkein sujuvimmin. Nappaa Sixt Autovuokraamostamme käyttöösi henkilöauto tai farmari ja lähde Bailliffista käsin tutkimaan Karibian kuvankaunista rannikkoa. Jos sinulla on tarvetta isommalle ajoneuvolle saadaksesi kaikki tarvittavat varusteesi mukaan, kattavassa autovalikoimassamme on myös pakettiautoja vuokrattavana. Voit luottaa autokalustomme vuokra-autojen turvallisuuteen sekä keskittyä tekemään lomastasi Baillifissa unelmiesi reissu!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus tarjoaa ponnahduslaudan Baillifin matkallesi

Kun olet matkaamassa Karibianmerelle ja haluat tutustua Baillifiin ja Länsi-Intian saaristoon kätevimmällä tavalla, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme. Tarjoamme useita huippulaatuisia lisäpalveluita matkallesi, jotta matkantekosi on sujuvampaa. Perheen nuorimmaiselle on valittavissa lastenistuin ja voit myös tehdä lisäkuljettajan tilaukseesi matkakumppanistasi tai puolisostasi, tai vaikkapa useammastakin henkilöstä matkaseurueessasi. Nelivedolla selviät joskus kovin sateiseksi ja kuraiseksi muuttuvasta Guadeloupen säästä, kun sinun ei tarvitse murehtia teiden kunnosta. Otathan huomioon varatessasi matkaa Baillifiin, että voimme luvata vain vuokra-auton kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia.

Baillifissa olet Karibian kauniin luonnon äärellä

Bailiff on Basse-Terren kaupungin esikaupunki Länsi-Intian saaristoon kuuluvassa Guadeloupessa, joka on Ranskan departementti ja siten osa Euroopan unionia. Tämä pieni, kreolilaista ja ranskalaista kulttuuria viehättävästi yhdistelevä saariryhmittymä on matkailijoiden suosima paikka, jonne moni risteilyalus pysähtyy ja jossa turismin ohella muun muassa muskottipähkinän ja muiden mausteiden kasvatus toimii tulonlähteenä.

Autonvuokraus on mahtava tapa tutustua Bailliffiin ja näihin henkeäsalpaavia maisemia tarjoaviin Karibianmeren saariin, koska täällä monet mielenkiintoiset kohteet ovat vain suhteellisen lyhyiden ajomatkojen päässä. Baillifissa pääset tutustumaan muun muassa La Cascade Paradisin vesiputoukseen ja Roches gravees de la riviere du Plessisissä näet kaiverrettuja kiviä sekä pienen vesiputouksen ja koet sademetsäluonnon taian. Ota ihmeessä ajopeli allesi ja lähde katsomaan vaikuttavaa La Grande Soufrieren tulivuorta, tai Guadeloupen kansallispuistoon, joka on täynnä hyviä patikkareittejä, vesiputouksia ja huikeaa luontoa. Voit myös suunnata auton nokan kohti isoimpaa kaupunkia Point a Pitrea tai rannoistaan kuulua Bouillantea. Tai mitä jos vain lähtisit ajamaan pitkin rannikkoa ja tutustuisit viehättäviin kyliin spontaanisti, ilman suunnitelmaa? Koe upea lomareissu Karibialla Sixtin vuokra-auton ratissa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service