Autonvuokraus
Basse-Terre
Piilota
Guadeloupe // Basse-Terre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Basse-Terre

Kun olet matkaamassa Guadaloupen Basse Terreen, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta mahtava tapa tutustua saariin laajemminkin. Vuokraa korkealuokkaisesta autokalustostamme henkilöauto ja pakkaa kaikki tarvittava retkelle mukaan sekä tutki perheesi tai matkakumppanisi kanssa tai yksin kuvankaunista rannikkoseutua. Huippulaatuisesta autovalikoimastamme löytyy myös farmareita ja pakettiautoja suuremmallekin tavaramäärälle, jos tarvitset käyttöösi isompaa ajoneuvoa. Vuokra-auto allasi et ole sidottu mihinkään muuhun aikatauluun tai matkakohteisiin kuin omiisi!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Basse Terren Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ystävällisesti

Oletko kenties ottamassa nuorimmaisesi mukaan matkaan ja haluat myös puolisosi tai matkakumppanisi ottavan osan ajovastuusta? Ei hätää, sillä me Sixtillä tarjoamme useita korkealuokkaisia lisäpalveluja tilauksiin ja voit lisätä lastenistuimen ja lisäkuljettajan helposti osaksi Basse Terren matkan autonvuokraustasi. Avoautolla pääset porhaltamaan pitkin teitä hiukset hulmuten, tai vaihtoehtoisesti pakkaat isommatkin retkivarusteet farmarin takakonttiin. Alle 25 vuoden ikä ei ole sekään este autonvuokraukselle kauttamme. Jos kuulet Basse Terren lumoavien maisemien ja karibialaisten rytmien kutsun, voit varata kätevästi Sixtiltä vuokra-auton kategorian tutkimusmatkoillesi, mutta muistathan, ettemme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Basse-Terrellä tutustuttaa sinut Karibian saariin

Basse-Terre on Ranskaan kuuluvan Guadeloupen saariryhmittymän prefektuuri eli pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee samaa nimeä kantavalla saarella. Basse-Terre sijaitsee La Grande Soufrieren upean tulivuoren juurella sekä ilmastoltaan trooppisen sademetsän ja trooppisen monsuuni-ilmaston keskellä. Kaupunki on perustettu jo 1600-luvulla ja siellä onkin paljon historiallisia rakennuksia ja monumentteja nähtäväksi, kuten Church of Our Lady of Mount Carmelin kirkko, jonka vanhimmat osat ovat juurikin 1600-luvulta.

Käväise ihmeessä Sixtin Basse Terren Autovuokraamossa hakemassa vuokra-auto allesi, jotta pääset ihailemaan upeaa Karibian luontoa Guadeloupen kansallispuistossa tai palvomaan aurinkoa Anse Bertrandin tai Bouillanten rannoille ja poukamiin. Réserve Cousteau on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jossa pääset tutustumaan snorklaamalla tai sukeltamalla koralliriuttaan ja sen upeisiin merieläimiin. Carbetin vesiputoukset ovat henkeäsalpaavan komeat ja Grand Cul-de-Sac Marinissa voit kokea uniikin ekosysteemin lumoa mangrovepuineen, koralliriuttoineen ja upeine, valkoisine hiekkarantoineen. Anna Sixtin auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi lomamatka kauniiseen tropiikkiin Karibianmeren äärellä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service