Autonvuokraus
bouillante
Piilota
Guadeloupe // bouillante
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa bouillante

Tee lomastasi kauniissa Bouillantessa täydellinen vuokraamalla ajopeli allesi Sixt Autovuokraamosta! Löydät korkealaatuisesta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi vuokra-auton matkaasi varten, ja koska autonvuokraus kauttamme on helppoa, voit keskittyä suunnittelemaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä matkasi varrelle Bouillantessa ilman, että sinun tarvitsee murehtia monimutkaisista käytännön seikoista. Voit valita autokalustostamme henkilöauton, farmarin tai vaikkapa pakettiauton ajoneuvokseksi ja jos kysyttävää vuokrauksesta ilmenee, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi kauniille Guadeloupelle Karibian saarille!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Nauti Bouillantesta Sixtin Autovuokraamon varustamana

Kun lähdet tutustumaan kauniiseen Bouillanteen ja Guadeloupen saariin, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme, niin saat matkastasi parhaan mahdollisen irti. Saat sujuvan ja helpon vuokrauksen lisäksi nimittäin lisättyä laadukkaita lisäpalveluita tilaukseesi näppärästi, vaikka jo ennen lähtöäsi Suomesta. Vakuutus tuo turvallisuutta ja voit lisätä useammankin kuljettajan avuksesi helpottamaan ajovastuutasi. Jos olet aina uneksinut avoautolla ajamisesta pitkin kuvankaunista merenrantaa hiukset tuulessa hulmuten, voit toteuttaa kauttamme viimeinkin unelmasi. Muistathan jännittävää Bouillanten matkaa visioidessasi, että voimme luvata ainoastaan vuokra-autosi kategorian, emme jotakin tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia.

Koe Bouillanten ja Karibianmeren lumo vuokra-autolla

Autonvuokraus on paras tapa tutustua Bouillanteen, joka tarjoaa omien kohteidensa lisäksi myös otollisen lähtöpisteen Guadeloupen saariryhmittymän tutkimiseen laajemmallakin otteella. Guadeloupe on Länsi-Intian saaristossa sijaitseva, Ranskaan ja siten myös Euroopan unioniin kuuluva departementti, joka on tunnettu mausteistaan ja upeista trooppisista maisemistaan. Bouillante on perustettu jo vuonna 1635, ja se on saanut nimensä terapeuttisten kuumien lähteiden mukaan.

Bouillanten etuina ovat sen moninaiset poukamat, lahdet ja rannat, kuten Anse à la Barque, Petite Anse ja Anse à sable, ja täällä sijaitsee myös tunnetun meribiologin Jacques Cousteaun mukaan nimetty vedenalainen kansallispuisto Réserve Cousteau upeine koralliriuttoineen. Kurvaat Bouillantesta nopeasti myös Parc de Mamellesin eläintarhaan sekä tutustumaan myös lähellä sijaitseviin kaupunkeihin Petit-Bourgiin ja historialliseen Basse-Terreen. La Grande Soufrieren komea tulivuori sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä - muistathan vain pukea hyvät kävelykengät jalkaasi patikoidessasi kohti vuoren huippua. Unelmoi huikea lomareissu ja anna Sixtin auttaa sinua toteuttamaan se!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service