Autonvuokraus
Capesterre Belle Eau
Piilota
Guadeloupe // Capesterre Belle Eau
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Capesterre Belle Eau

Sixt Autovuokraamo auttaa sinut matkaan korkealuokkaisella vuokra-autolla kohti Capesterre Belle Eauta sekä Karibian ihania maisemia! Laadukkaan autokalustomme henkilöautoon, farmariin tai pakettiautoon pakkaat kaiken tarvittavan mukaan tutkimusmatkoillesi pitkin rannikkoa. Löydät kattavasta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ajoneuvon ja voit suorittaa autonvuokrauksen halutessasi jo etukäteen helppokäyttöisillä verkkosivuillamme. Haluamme tehdä vuokrauksesta niin sujuvaa kuin mahdollista, ja jos kysyttävää ilmenee, toivomme sinun ottavan yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Tee matkastasi mahtavin loma ikinä Sixtin Autovuokraamon avulla Capesterre Belle Eaussa!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla valloitat Capesterre Belle Eaun kauneuden

Haluamme sinun viihtyvän matkallasi missä ikinä kuljetkin, ja tarjoammekin sinulle siksi useita laadukkaita lisäpalveluita valittavaksesi, jotta voit tehdä matkanteostasi vielä sujuvampaa ja mukavampaa. Lisäkuljettajan avulla voit huokaista ja nauttia maisemista jonkun toisen hoitaessa ajovastuun. Lastenistuimessa lapsesi matkustaa turvallisesti mukana, ja nelivedolla selviät kaikista sääolosuhteista ja tieoloista. Autonvuokraus kauttamme tekee näin matkastasi Capesterre Belle Eaussa sujuvamman ja antoisamman ja voit lisätä palvelut tilaukseesi jo etukäteen vaikkapa ilmaisella mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi. Huomioithan, ettemme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian.

Suuntaa kohti Karibian aurinkoa ja upeaa Capesterre Belle Eauta

Capesterre Belle Eau sijaitsee mausteistaan ja upeista trooppisista maisemistaan tunnetussa Guadeloupessa, Basse-Terren saarella Länsi-Intian saaristossa. Guadeloupe kuuluu Ranskaan ja siellä viljellään mausteiden lisäksi muun muassa sokeriruokoa, banaania ja kahvia, ja sen otollinen sijainti Karibianmerellä mahdollistaa risteilyalusten pysähtymisen paikalla sekä matkailijoiden nauttimisen paikallisista nähtävyyksistä. Le Jardin de la Rencontren kaunis puutarha Capesterre Belle Eaussa tuo kauniin karibialaisen luonnon eteesi, ja Carbet Fallsin vesiputoukset puolestaan tarjoavat henkeäsalpaava silmänruokaa.

Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua myös Capesterre Belle Eaun lähellä oleviin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi Guadeloupen pääkaupunkiin Basse-Terreen tai kauniista rannoistaan kuuluun Bouillanteen, jonka ääressä sijaitsee myös hätkähdyttävä, koralliriutoista koostuva vedenalainen luonnonpuisto Reserve Costeau. Periaatteessa koko saariryhmittymän nähtävyydet ovat kohtuullisen ajomatkan päässä, joten anna ihmeessä Sixtin auttaa sinut matkaan ja koet unohtumattoman matkaelämyksen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service