Autonvuokraus
Lamentin
Piilota
Guadeloupe // Lamentin
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lamentin

Aloita matkasi Lamentiniin hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamon kautta edullisesti ja kätevästi. Laajasta autovalikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan vuokra-auton. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai tyylikäs avo- tai urheiluauto. Mikäli tarvitset enemmän tilaa, löydät autokalustostamme myös pakettiautot sekä maasturit. Tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa, minkä lisäksi vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Lamentinissa

Lamentinia lähimmät Sixt Autovuokraamot löydät joko Guadeloupe Pointe-à-Pitren lenkokentältä, Guadeloupe St. Francoisin lentokentältä tai Jarryn kaupungista, alle tunnin ajomatkan päästä Lamentinista. Autonvuokraus Lamentinissa onnistuu kätevästi jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Valitse haluamasi autokategoria ja tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan ja kolariturvan. Huomioithan kuitenkin, että autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin ja että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut.

Tutustu Lamentiniin Sixtin vuokra-autolla

Karibianmerellä sijaitseva Guadeloupen saaristo on hallinnollisesti Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue. Lamentin sijaitsee Basse-Terren saaren pohjoisosassa Karibianmeren rannalla ja onkin suoranainen vesiurheilusta ja auringosta nauttivien paratiisi. Saaren trooppinen ilmasto hemmottelee matkailijoita lähes kolmenkymmenen asteen lämmöllä ja sopii siten täydellisesti niin auringonpalvontaan, vesiurheiluun kuin vaikka vaellukseenkin. Kuten koko Guadeloupen saaren rannikko, myös Lamentin tarjoaa rajattomat mahdollisuudet esimerkiksi surffaamiselle, sukellukselle tai snorklaamiselle. Olitpa sitten vasta kokeilemassa vesiurheilua ensimmäistä kertaa tai jo vanha tekijä, löydät Lamentinista juuri sinulle sopivat kurssit ja kohteet.

Mikäli haluat lähteä tutustumaan esimerkiksi saaren sisämaahan, hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde päiväretkelle Guadeloupen pääkaupunki Basse-Terreen, jonne ajaa rannikkoa pitkin reilussa tunnissa, tai saaren suurimpaan kaupunkiin, Pointe-de-Pitreen, vain 20 minuutin ajomatkan päähän. Saaren keskiosassa sijaitseva luonnonpuisto tarjoaa mahtavat puitteet vaelluksille. Esimerkiksi La Grande Soufrièren tulivuori ja Chute du Carbetin vesiputous ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Aloita kauniiseen Gueadeloupeen tutustuminen vaikka heti lentokentälle saavuttuasi Sixt vuokra-autolla, jonka ansiosta saat matkastasi enemmän irti ja koet koko saariston aivan uudella tavalla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service