Autonvuokraus
Morne à l'Eau
Piilota
Guadeloupe // Morne à l'Eau
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Morne à l'Eau

Kun suunnittelet matkaa Morne-A-L-Eauun, kannattaa aloittaa ottamalla suunnitelmaan mukaan autonvuokraus, hankkien matkan ajaksi käyttöön vuokra-auto Sixt Autovuokraamon kautta. Laajasta autovalikoimastamme löydät matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai tyylikäs avo- tai urheiluauto. Mikäli tarvitset enemmän tilaa, löydät valikoimastamme myös pakettiautot sekä maasturit. Tarjoamme aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus kätevästi Morne-A-L-Eaussa

Aloita matkasi hyppäämällä Sixt vuokra-auton rattiin vaikka heti lentokentälle saavuttuasi. Morne-A-L-Eauta lähimmät Sixt Autovuokraamot löydät joko Guadeloupe Pointe-a-Pitren lenkokentältä tai Jarryn kaupungista, molemmat alle puolen tunnin ajomatkan päästä sekä Guadeloupe St. Francoisin lentokentältä, reilun tunnin ajomatkan päästä Morne-A-L-Eausta. Autonvuokraus Morne-A-L-Eaussa onnistuu kätevästi jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse, ja tarjoamamme lisäpalvelut ja -vakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimia perheen pienimpien kanssa matkustaville sekä lisävakuutuksia. Huomioithan, että autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin, joten Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri matkaasi sopivan vuokra-auton.

Sixtin vuokra-autolla Morne-A-L-Eau tutuksi

Morne-A-L-Eau sijaitsee Guadeloupen Grande-Terren saarella, Karibianmeren rannalla. Guadeloupen saaristo on hallinnollisesti Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue. Saariston trooppinen ilmasto hemmottelee matkailijoita ympäri vuoden ja onkin mainio kohde auringonpalvontaan, vesiurheiluun tai vaellukselle luonnonpuistossa. Koko Guadeloupen saariston rannikko tarjoaa mahtavat puitteet esimerkiksi surffaamiselle, sukellukselle tai snorklaamiselle, eikä Morne-A-L-Eau ole suinkaan poikkeus tässä.

Morne-A-L-Eau tarjoaa monipuolisesti tehtävää ja nähtävää, ja Sixt vuokra-autolla kuljet Grande-Terren saarta pitkin kätevästi, juuri omaan tahtiisi. Saaren suurimpaan kaupunkiin, Pointe-a-Pitreen sekä esimerkiksi saaren pohjoiskärkeen, Pointe de la Grande Vigieen, ajaa noin 40 minuutissa. Jännitystä matkaansa kaipaaville Morne-A-l Eausta on vain 20 minuutin matka Le Mouleen, jossa voi kokeilla varjoliitoa tai mikäli haluat tutustua upeisiin maisemiin rauhallisemmin, Guadeloupen luonnonpuistoon on reilu puolen tunnin ajomatka. Hyppää Sixt vuokra-auton rattiin ja koe upea Guadeloupen saari aivan uudella tavalla. Vuokra-auto tuo matkallesi mukavaa joustavuutta ja vapautta, jotta saat matkastasi kaiken irti!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service