Autonvuokraus
Petit Bourg
Piilota
Guadeloupe // Petit Bourg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Petit Bourg

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Petit-Bourgissa on edullista ja turvallista. Valitse matkallesi sopiva vuokra-auto monipuolisesta autovalikoimastamme. Laajasta autokalustostamme löytyvät henkilöautot, farmarit, avo- ja urheiluautot, pakettiautot sekä maasturit. Tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Meiltä saat vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta kätevästi Petit-Bourgissa

Aloita matkasi Petit-Bourgiin hyppäämällä Sixt vuokra-auton rattiin vaikka heti lentokentälle saavuttuasi. Petit Bourgia lähimmät Sixt Autovuokraamot löydät joko Guadeloupe Pointe-à-Pitren lenkokentältä tai Jarryn kaupungista, molemmat alle puolen tunnin ajomatkan päästä. Autonvuokraus onnistuu myös Guadeloupe St. Francoisin lentokentältä, noin tunnin ajomatkan päästä Petit-Bourgista. Varaa vuokra-auto kätevästi jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse, jolloin pääset aloittamaan matkasi vaivattomasti. Huomioithan kuitenkin, että autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin ja Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Lisäpalveluiden laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasiturvan ja kolariturvan. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään matkaasi sopivan vuokra-auton lisäpalveluineen.

Petit-Bourg tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Karibianmerellä sijaitseva Guadeloupen saaristo on hallinnollisesti Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue. Petit-Bourg puolestaan sijaitsee Guadeloupen saariston kaksoissaaren, Basse-Terren, itäisessä osassa Karibianmeren rannalla. Saarella vallitsee trooppinen ilmasto, minkä ansiosta lämpötila täällä pysyy kolmenkymmenen asteen tienoilla ja kohde sopii siten loistavasti erilaisiin aktiviteetteihin, kuten surffaukseen, sukeltamiseen ja purjelautailuun. Sixt vuokra-autolla on helppo lähteä tutustumaan kauniiseen saareen ja sen avustuksella voit ottaa kaiken irti matkastasi!

Basse-Terren saaren keskiosassa sijaitseva luonnonpuisto ja metsä sijaitsevat aivan kivenheiton päässä Petit-Bourgista. Hyppää siis vuokra-auton rattiin lähde ihastelemaan esimerkiksi La Grande Soufrièren tulivuorta tai La Trace des Chutes de Moreaun ja Saut de Bras de Fortin vesiputouksia. Petit-Bourgissa sijaitsee myös Kassaverie-tehdas, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sixt vuokra-autolla saat matkastasi Goyaveen enemmän irti ja voit tutustua saareen juuri sinulle sopivalla tavalla. Lähde esimerkiksi päiväretkelle saaren pääkaupunkiin Basse Terreen, johon ajaa vuokra-autolla noin tunnissa. Vuokra-auto tuo matkallesi mukavaa joustavuutta ja vapautta, jolloin voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivaan tahtiin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service