Autonvuokraus
Port-Louis
Piilota
Guadeloupe // Port-Louis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Port-Louis

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Port Louisissa on edullista ja turvallista. Valitse matkallesi sopiva vuokra-auto monipuolisesta autokalustostamme. Laajasta autovalikoimastamme löytyvät niin henkilöautot, farmarit, avo- ja urheiluautot, pakettiautot kuin maasturitkin. Tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Meiltä vuokraamalla saat ajoneuvoosi vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Kätevää autonvuokrausta Port Louisissa

Port Louisin kaupunkia lähimmät Sixt Autovuokraamon toimipisteemme löydät joko Guadeloupe St. Francoisin lentokentältä, Guadeloupe Pointe-à-Pitren lenkokentältä tai Jarryn kaupungista - kaikki noin tunnin ajomatkan päässä. Vuokraus onnistuu kätevästi jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Valitse tarvitsemasi palvelut laajasta lisäpalveluiden valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet, tavaratelineet sekä haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan ja kolariturvan. Huomioithan, että autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin ja että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla on kysyttävää, osaava henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut.

Kaunis Port Louis tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Guadeloupen saaristo sijaitsee Karibianmerellä ja on hallinnollisesti Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue. Port Louis sijaitsee Grande-Terren saaren luoteisosassa Karibianmeren rannalla ja trooppinen ilmasto tarjoaa saarella upeat mahdollisuudet vesiurheiluun sekä aurongonpalvontaan. Kuten koko Guadeloupen rannikko, myös Port Louis tarjoaa mainiot puitteet surffaamiselle, sukeltamiselle tai vaikkapa erilaisille vene- ja kajakkiretkille.

Port Louisista käsin on myös hyvä lähteä tutustumaan muuhun saareen ja mikäli kaipaat vaihtelua rantaelämälle, on esimerkiksi saaren suurimpaan kaupunkiin, Pointe-á-Pitreen, alle tunnin ajomatka. Tai lähde päiväretkelle tutustumaan saaren pohjoiskärjen Pointe de la Grande Vigien upeisiin maisemiin, jonne ajaa vuokra-autolla reilussa vartissa. Luonnossa liikkumisesta nauttiville Guadeloupen luonnonpuisto tarjoaa upeita nähtävyyksiä - lähde ihastelemaan esimerkiksi La Grande Soufrièren tulivuorta tai La Trace des Chutes de Moreaun ja Saut de Bras de Fortin vesiputouksia. Guadeloupessa ja Port Louisissa on kätevä liikkua vuokra-autolla, joka tuo myös matkaasi mukavaa rentoutta ja joustavuutta. Aloita upeaan Port Louisiin ja sen lähialueisiin tutustuminen vaikka heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt vuokra-autolla saat matkastasi kaiken irti ja voit tutustua saareen juuri haluamaasi tahtiin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service