Autonvuokraus
Saint Anne
Piilota
Guadeloupe // Saint Anne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint Anne

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Saint Annessa on edullista ja turvallista. Valitse matkallesi sopiva vuokra-auto monipuolisesta autovalikoimastamme. Upeasta autokalustostamme löytyvät henkilöautot, farmarit, avo- ja urheiluautot, pakettiautot sekä maasturit. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen, minkä lisäksi tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Saint Annessa

Saint Annessa lähimmät Sixt Autovuokraamojen toimipisteemme löydät joko Guadeloupe St. Francoisin lentokentältä, Guadeloupe Pointe-à-Pitren lenkokentältä tai Jarryn kaupungista, joista kaikki sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä Saint Annesta käsin. Vuokraus onnistuu helposti jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Valitse haluamasi autokategoria ja tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet, tavaratelineet sekä lisäksi myös haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan ja kolariturvan. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton kattavine lisäpalveluineen. Huomioithan, että autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin, joten Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Saint Anne tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Guadeloupen saaristo sijaitsee Karibianmerellä ja on hallinnollisesti Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue. Saint Anne sijaitsee kaksoissaaren eteläosassa Karibianmeren rannalla ja siellä vallitsee trooppinen ilmasto, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet vesiurheiluun ja auringonpalvontaan. Trooppinen saari on täynnä toinen toistaan upeampia hiekkarantoja ja maisemia silmänkantamiin, mutta löytyy saarelta myös upeita vaelluskohteitakin. Nauti auringosta esimerkiksi Saint Annen tai Plage de Bois Jolanin rannalla. Vesiurheilusta ja luonnosta kiinnostuneille Saint Anne tarjoaa upeat mahdollisuudet esimerkiksi surffaamiselle, leijalautailulle tai vaikkapa vesitasolla lentelylle, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo vanha tekijä.

Mikäli kaipaat vaihtelua rantaelämälle, Saint Annessa kannattaa ehdottomasti tutustua upeisiin artesaanikauppohin, joista löydät upeita paikallisia käsitöitä. Tai tee vuokra-autolla päiväretki esimerkiksi Saint Francoisiin, minne minne ajaa noin puolessa tunnissa tai lähde tutustumaan saaren pohjoiskärkeen, Pointe de la Grande Vigien upeisiin maisemiin. Saint Annessa ja lähialueilla liikut kätevästi vuokra-autolla ja voit aloittaa upeaan Gueadeloupeen ja Saint Annen kaupunkiin tutustumisen vaikka jo heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt vuokra-autolla saat matkastasi kaiken irti ja voit tutustua saareen juuri haluamallasi tavalla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service