Autonvuokraus
Saint-Francois
Piilota
Guadeloupe // Saint-Francois
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Francois

Autonvuokraus Saint Francoisin Sixt Autovuokraamossa tarjoaa elämyksiä laadukkaiden ajoneuvojen kyydissä, ja näet mitä on vapaus kulkea omia reittejä! Vuokrauspisteemme Saint-Françoisissa tarjoaa tilavia farmareita perheellisten matkailun sujumiseksi ja taloudellisia sedaneita vaikkapa luontoretkeilijöille. Laajemman autovalikoiman löydät Guadeloupen Pointe-à-Pitren lentoasemalta, joka sijaitsee vain noin 33 kilometrin päässä. Vapailla kilometreillä ajelet huoletta Perhossaarten ympäri ja tutustut kaikkiin niihin asioihin, joihin itse haluat. Tutustu valikoimaan ja kilpailukykyisiin hintoihimme internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Saint Francois - ja koet vapauden ajaa

Uudet ja laadukkaat ajoneuvot on valittu huolella tunnetuilta ajoneuvomerkeiltä, jotta sinä saisit täyden nautinnon matkailustasi. Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit valita hyödyllisistä lisäpalveluistamme mm. lastenturvaistuimet perheen pienempien matkan turvaksi, GPS-navigaattorin, jotta unelmahiekkarannat löytyvät varmasti, ja lisäturvapalveluilla rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Ajoneuvojen valikoimaamme tutustuessa, huomioithan että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin ja auttaa ongelmissa.

Hyväkuntoiset tiet, paratiisirannat ja rento saarelaismeininki

Perhossaariksikin tituleeratut Guadeloupen saaret, sijaitsevat Karibianmerellä, ja ovat jokaisen valkoisten hiekkarantojen ja turkoosinsinisten vesien fanin unelmakohde. Sixt Autovuokraamo Saint Francois tekee saareen tutustumisesta vaivatonta ja hauskaa, sillä vuokra-auton kyydissä kulkevat näppärästi niin rantatarvikkeet kuin patikointivarusteetkin. Perheen pienimmäiset voivat torkahtaa tasaisen vuokra-auton kyytiin pitkien vesileikkipäivien päätteeksi. Matkailun voi aloittaa vaikkapa Saint-Françoisin suositusta nähtävyydestä ja samalla saaren itäisimmistä pisteestä, Pointe des Châteauxin upeista maisemista. Nähtävyyden vieressä on yksi saaren suosituimmista hiekkarannoista, Anse à la Gourde, jonka valkoisella hiekalla höystetty ranta ulottuu lähes silmän kantamattomiin. Sopiva kohde myös lasten kanssa matkustaville!

Autonvuokraus Saint Francoisissa mahdollistaa myös vaivattomat ja mieleenpainuvat patikointiretket Basse-Terren saaren vesiputouksille. Erinomainen päiväretkikohde on noin 74 kilometrin päässä, Chute de Carbetin maisemissa, jonne ajelee mukavasti varusteiden kanssa, kun alla on luotettava vuokra-auto. Saaren hyväkuntoiset tiet ja laadukas Sixt vuokra-auto yhdessä tekevät saareen tutustumisesta kaikille sopivaa. Liikematkatkin sujuvat tyylillä, kun ohjelmaan otetaan autonvuokraus Saint Francoisissa. Yritysasiakaspalvelumme tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja sujuvan asioinnin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service