Autonvuokraus
Trois Rivieres
Piilota
Guadeloupe // Trois Rivieres
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trois Rivieres

Autonvuokraus Trois Rivieresin Sixt Autovuokraamosta sopii juuri sinulle, joka kaipaat vapautta, laatua ja edullisia hintoja. Sixtin autokalustossa ovat uudet, tunnetut ajoneuvomerkit, jotka sopivat moneen matkailuun. Tilavat farmarit liikuttavat kätevästi perille perheet ja matkatavarat, taloudellisilla sedaneilla on ilo tutustua saareen ja käydä vaikka patikoimassa vesiputouksilla, ja häämatka luonnistuu näyttävästi avoautolla. Tutustu valikoimaan ja tarjouksiin internetissä, laadi vuokrauspaketti, ja nouda vuokra-autosi vaikkapa Pointe-à-Pitren kansainväliseltä lentoasemalta.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Laatua, kilpailukykyiset hinnat ja vapaat kilometrit - Autonvuokraus Trois Rivieresissa

Sixt Autovuokraamo Trois Rivieresin ajoneuvojen valikoimassa ovat vain uudet ja laadukkaat ajoneuvot, jotka sopivat moneen tarkoitukseen. Tärkeiden peruspalveluiden lisäksi voit valita hyödyllisistä lisäpalveluista matkantekosi täydellistämiseen, kuten mm. lastenturvaistuimet pienempien matkalaisten turvaksi tai GPS-navigaattori vieraammille tieosuuksille. Lisäturvapalveluilla tyynnytät mielesi yllättävien tilanteiden varalta. Vuokra-autoa valitessasi huomioithan, että takaamme autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Vesiputouksia, valkoisia hiekkarantoja ja paratiisisaaren tunnelmaa

Trois-Rivières sijaitsee Guadeloupen saarella Karibianmerellä, tarkemmin sanottuna Basse-Terren saaren eteläosassa. Pointe-à-Pitren kansainväliseltä lentoasemalta tänne on matkaa noin 50 kilometriä. Guadeloupen tiet ovat hyväkuntoiset, ja matkalla on fantastisen paljon kaunista maisemaa ihasteltavaksi. Patikoinnista ja taianomaisista vesiputouksista houkuttunut ilahtuu vuokra-auton kyydistä, joka on mukavuutta parhaimmillaan, ja jonka kyytiin mahtuvat eväät, patikointivarusteet ja vaihtovaatteet. Äläkä unohda uintitarvikkeita, sillä vesiputouksien viileisiin vesiin voi pulahtaa, jos uskaltaa! Vesiputoukset, Chute de Carbet, sijaitsevat vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Eteläisen saaren parhaaksi rannaksi tituleerattu Grande Anse -ranta, sijaitsee aivan Trois-Rivièreksen vieressä, alle 10 minuutin ajomatkan päässä. Autonvuokraus Trois Rivieresissa siivittää sinut myös vaivattoman rantalomailun tunnelmaan, ja voit pakata vuokra-autoon uimavarusteet, eväät ja koko seurueesi. Hotellille palatessa voit huoletta antaa perheen pienempien torkahtaa vuokra-auton kyytiin ja nautiskella auringonlaskusta.

Yritysmatkailussa auttaa Sixt Autovuokraamo Trois Rivieresin yritysasiakaspalvelu, jonka kilpailukykyiset hinnat ja laaja ajoneuvovalikoima ovat ehdottomasti harkinnan arvoisia. Guadeloupen saari on liikematkailussakin kiistaton helmi, sillä siellä voit johdattaa seurueesi laadukkaiden ja näyttävien vuokra-ajoneuvojemme kyydissä vaikkapa ensiksi Saint-Françoisin golf-kentälle (noin 80 kilometrin ajomatkan päähän) rentoihin neuvotteluihin - ja myöhemmin vaikkapa rantaravintoloihin makunautintojen illalliselle!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service