Autonvuokraus
Reykjavik Domestic Lentoasema
Piilota
Islanti // Reykjavik // Reykjavik Domestic Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Reykjavik Domestic Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Reykjavíkurflugvöllur
  101 Reykjavik IS +354-5402220
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RKV
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Reykjavikin Domestic-lentoasemalta tarjoaa sinulle mahdollisuuden liikkua Islannissa helposti ja vaivattomasti kätevällä ja kattavasti vakuutetulla vuokra-autolla. Toimipisteemme vuokra-autovalikoima kattaa monenlaisia menopelejä, kuten maan maastossa käytännöllisiä maastureita, tuttuja ja turvallisia henkilöautoja sekä farmareita ja hieman luksusta lomaansa kaipaavalle sopivia urheilu- ja avoautoja. Kattavan vuokra-autovalikoimamme lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia lisävakuuksia turvaamaan matkaasi, tai halutessasi myös erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla voit tehdä matkastasi entistäkin sujuvamman. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia lastenistuimia ja -kaukaloita sekä talvisessa Islannissa käytännöllistä talvipakettia. Kiinnitä myös huomiota siihen, että meiltä myös alle 25-vuotias voi vuokrata auton pientä lisämaksua vastaan.

Vuokra-autolla helposti lentokentältä määränpäähäsi

Reykjavíkin lentoasema (RKV), paikallisella kielellä Reykjavíkurflugvöllur, on varsin pieni julkinen lentoasema, joka sijaitsee vain parin kilometrin päässä samaa nimeä kantavasta maan pääkaupungista. Matka sinne sujuu siis helposti ja nopeasti vuokra-autolla! Autonvuokraus Reykjavikin Domesticin lentoasemalta sujuu kaikkein kätevimmin, mikäli hoidat varauksesi jo etukäteen mobiilisovelluksemme avulla, soittamalla tai helposti netissä kotisivujemme kautta. Luonnollisesti sinulla on kuitenkin myös mahdollisuus hoitaa vuokraus vasta paikan päälle saavuttuasikin. Tutkiessasi tarjolla olevia vuokra-autojamme Reykjavikin Domestic-lentoasemalla kiinnitä huomiota siihen, että emme voi valitettavasti luvata vuokra-autosta tiettyä mallia tai merkkiä, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Koe kaunis Islanti kätevästi vuokra-autolla

Autovuokraus Reykjavikin Domesticin lentoasemalta on tosiaankin hyvä ajatus, jos kauniista maasta haluaa nauttia hieman laajemminkin ja ihailla maan upeita maisemia. Reykjavik on kuitenkin Islannin suurin kaupunki ja pelkästään sielläkin on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungin keskustan alueella kannattaa vierailla ainakin kansallisgalleriassa sekä tutkimassa modernimpaa taidetta Reykjavikin taidemuseossa. Kaupungin vanha keskusta on pullollaan värikkäitä puutaloja ja vaikuttavat maisemat aukenevat 74-metrisestä, maan korkeimpiin rakennuksiin kuuluvasta Hallgrímskirkjanin kirkon tornista. Vuokra-autolla päristät myös helposti nauttimaan paikallisista kalaherkuista keskustan ulkopuolella sijaitsevaan satamaan, jossa sijaitsee lukuisia kalaravintoloita. Vierailemisen arvoinen on ehdottomasti myös kaupungin rajojen ulkopuolella odottava Blue Lagoon kylpylä, jonka altaissa pulppuaa suolainen ja rikinkatkuinen kuuma lähdevesi, joka tekee iholle ihmeitä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Reykjavik Domestic Lentoasema RKV Reykjavíkurflugvöllur 101 Reykjavik 64.130000, -21.940556 +354-5402220

Sixt-toimipiste Reykjavik Domestic Lentoasema RKV

Reykjavíkurflugvöllur
101 Reykjavik
 
Puhelinnro +354-5402220

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä