Auton vuokraus toimipisteestä Afula

 

Ohjeet toimipisteeseen Afula

Osoite

Menachem Begin Ave. 77, 173000 Afula, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Afula

Sixt Autovuokraamo Afulassa toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Afulassa toivottaa sinut tervetulleeksi

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon Afulan toimipisteessä onnistuu edullisesti ja luotettavasti. Toimipiste sijaitsee aivan kaupunkia kiertävän valtatie 65:n varrella, joten sinne pääsee kätevästi useammallakin paikallisbussilla vuokra-autoa noutamaan. Afulan rautatieasema sijaitsee saman valtatien varrella reilun kahden kilometrin päässä, joten jos olet tulossa junalta, saapuminen Afulan toimipisteeseen on helppoa. Valtatie 65 risteää toisen valtatie 60:n kanssa, joten vuokra-auton saatuasi pääset nopeasti matkaan, jos suuntanasi on Afulan lisäksi lähimmät isot kaupungit, kuten Tiberias ja Nasaret. Sixt tarjoaa käyttöösi luotettavan menopelin, olitpa sitten tullut Afulaan työmatkalle tai lomailemaan. Taloudellinen ja näppärä vuokrahenkilöauto sopii budjettimatkaajalle, työmatkalaiselle tai pienemmän seurueen lomailuun, mutta tilavampi ja vankempi farmariauto on mainio vaihtoehto, kun kaipaa enemmän tilaa tavaroilleen tai matkaseurueelle. Afulan toimipisteestä hankittu vuokra-auto vie sinut sinne, minne haluat, juuri silloin kuin haluat.
Saa enemmän irti autonvuokrauksesta Afulassa

Saa enemmän irti autonvuokrauksesta Afulassa

Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja ja meiltä löytyy sekä manuaali- että automaattivaihteisia malleja. Tarjoamme kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen, vahinkovakuutuksen ja vapaat ajokilometrit, joiden lisäksi voit valita monipuolisesta lisäpalveluiden valikoimastamme tarpeitasi parhaiten vastaavat palvelut. Työmatkalla on tärkeää löytää perille ajoissa, joten GPS-navigaattori voi olla oikea valinta, kun taas lasten kanssa Israelia ihailemaan tulleet vanhemmat ottavat mielellään lasten turvaistuimet. Tarvitseeko sinun soittaa kansainvälisiä puheluita matkasi aikana? Valitse edullinen PTA Plus -lisäpalvelumme, jonka avulla voit soittaa jopa tunnin verran kansainvälisiä puheluita sekä käyttää erittäin nopeaa nettiyhteyttä. Jos olet kaksin reissussa kaverisi tai puolisosi kanssa ja molemmat haluatte toimia kuskina, voitte nimetä lisäkuljettajan matkalle, jotta kuskin vaihto hoituu ongelmitta kesken matkan. Tutustu lisäpalveluihin ja vuokraa auto nettisivuillamme tai soittamalla asiantuntevaan asiakaspalveluumme, mutta pyydämme huomioimaan sen, että emme pysty lupaamaan tiettyä mallia autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Afula

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Afula.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Afula?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Afula?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Afula syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 7 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Afula

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Afula?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Afula

Näytä lisää