Autonvuokraus
Tel Aviv kotimainen Lentoasema
Piilota
Israel // Tel Aviv // Tel Aviv kotimainen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tel Aviv kotimainen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sde Dov Airport
  61480 Tel Aviv IL +972-89191156
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SDV
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

Sixt autonvuokraus Tel Avivin kansallisella lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Tel Avivin kansallisella lentoasemalla! Kattava valikoimamme ja asiantunteva palvelumme takaavat, että autonvuokraus Tel Avivin kansalliselta lentoasemalta sujuu mutkattomasti ja mukavasti. Paikallisen toimipisteemme valikoimasta löydät kompaktit henkilöautot, nelivetoiset maasturit ja sporttiset urheiluautot. Valikoimastamme lisävarusteita valittavanasi on muun muassa GPS-navigaattori, MP3-soitin ja lastenistuin. Voit halutessasi hankkia kauttamme myös kattavan vakuutuksen ja vapaat ajokilometrit. Autonvuokraus Tel Avivin kansallisella lentoasemalla antaa matkallesi helpon ja sujuvan alun!

Lisätietoa Ben Gurionin Lentokentästä

Ben Gurionin kansallisen lentokentän toimipisteemme löydät helposti siirryttyäsi saapuvien lentojen alueelta päähalliin. Hieman ennen uloskäyntiä näet vasemmalla puolellasi liukuportaat sekä hissin, jotka johdattavat sinut ensimmäiseen kerrokseen ja Sixtin tiskin luokse. Saatuasi vuokrasopimuksesi voit poistua rakennuksesta saman kerroksen uloskäynnin kautta, jonka jälkeen löydät tiesi parkkialueellemme ja saat käyttöösi vuokra-auton. Vuokra-auto Tel Avivin kansallisella lentoasemalla tulee palauttaa terminaaliin 1, UPS rakennuksen taakse. Saavuttuasi liikenneympyrään, käänny oikealla, ja seuraa opasteita kunnes saavut autojen palautusalueelle. Tel Avivin kansallinen lentokenttä sijaitsee vain vajaan kahdenkymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja autonvuokraus takaakin sujuvan siirtymisen suoraan kaupungin vilinään.

Lisätietoa kohteesta

Tel Aviv ja sen lähiympäristö luovat hulppeat ja eksoottiset puitteet autoilulle. Välittömästi lentokentän rajojen ulkopuolelle ajettuasi, voit ihastella aavan aurinkoisia ja hiekkaisia maisemia, sekä paikallista tunnelmaa. Israelin suurimman ja vilkkaimman kaupungin nähtävyydet ja kulttuurinen tarjonta eivät tule loppumaan kesken. Voit esimerkiksi parkkeerata vuokra-autosi hetkeksi valtion kansallisen polun varrelle, ja ihastella henkeäsalpaavia maisemia tovin verran jalan, tai huristella kauniiseen ja eläväiseen satamaan nauttien silmänkantamattomiin jatkuvista rannoista. Myös Luna Parkin huvipuistoon saavut helposti etenkin vuokra-autollasi, ja se onkin pidetty ja suosittu kohde. Maa tarjoaa kaiken kaikkiaan oivat puitteet autoilulle, ja halutessasi sinun on äärimmäisen helppo jatkaa matkaasi kaupungin rajojen ulkopuolelle, tutkimaan maan historiaa ja kulttuuria. Esimerkiksi historialliseen ja maailmankuuluun Jerusalemiin ajaa vain muutamassa tunnissa. Vuokra-autolla seikkailusi tässä Välimeren sykkivässä helmessä saa siivet alleen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 12:00
su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tel Aviv kotimainen Lentoasema SDV Sde Dov Airport 61480 Tel Aviv 32.116667, 34.783333 +972-89191156

Sixt-toimipiste Tel Aviv kotimainen Lentoasema SDV

Sde Dov Airport
61480 Tel Aviv
 
Puhelinnro +972-89191156

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä