Autonvuokraus
Burgenland
Piilota
Itävalta // Burgenland
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Burgenland

Jos olet lähdössä lomalle Burgenlandin kauniisiin maisemiin lumoavaan Itävaltaan ja haluat saada matkastasi kaiken irti, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamon autovalikoimasta ehdottomasti kannattavaa. Vuokraus kauttamme on aina sujuvaa ja helppoa, ja laadukkaasta autokalustostamme voit valita ajoneuvoksesi esimerkiksi näppärän henkilöauton tai tilavan farmarin. Voit suunnitella matkasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti sekä räätälöidä itsellesi unelmien loman. Auttavainen ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään pulmatilanteissa, tai jos vain haluat neuvoja. Varauksen hoidat näppärästi jo ennen matkaa joko soittamalla tai vierailemalla verkkosivuillamme!

 
 • Graz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  ma. - pe.07:30 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Weiz

  Sixt Autonvuokraus
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Graz

  Sixt Autonvuokraus
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden Itävallassa

Oletko lähdössä matkaan perheesi kanssa, parhaan ystäväsi tai puolisosi kera vai haluatko kenties suunnata seikkailuun yksin? Sixtin Autovuokraamosta Burgenlandista saat henkilöauton tai farmarin perheesi koon ja toiveidesi mukaisesti. Perheen pienin pääsee matkaamaan turvallisesti lastenistuimessa ja lisäämällä lisäkuljettajan voit levähtää hetken ja päästää matkakumppanisi ohjauspyörän taakse. Jos olet ensimmäistä kertaa matkalla Burgenlandissa, voi navigaattori olla oikein mainio lisävarustevalinta. Ajantasaisen lisävarustelistan sekä tarjouksemme löydät verkkosivuiltamme. Otathan huomioon autonvuokrausta suunnitellessasi Burgenlandin matkaa varten, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Kaunis Itävalta haltuun Sixt vuokra-autolla

Burgenland on osavaltio Itävallassa, ja sen pääkaupunki on Eisenstad. Alueella asuu yhteensä melkein 300.000 asukasta. Alue kuului ennen ensimmäistä maailmasotaa Unkarille, mutta liitettiin vuonna 1920 Itävaltaan. Burgendin osavaltio muodostuu kahdesta itsenäisestä kaupungista ja seitsemästä piiristä. Alueen pääkaupungissa Eisenstadissa sijaitsee Esterházyn linna, jossa säveltäjä Joseph Haydn on työskennellyt. Hänet on haudattu kaupungin kirkkoon. Kaksi muutakin kiehtovaa linnaa, Forchtensteinin sekä Güssingin linnat sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä kaupungista.

Perheen pienimpiä varmasti kiinnostaa Family Park Neusiedlersee -huvipuisto, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Eisenstadista. Toinen hyvä koko perheen kohde on Sonnentherme Lutzmannsburg -vesipuisto, jonka saavutat noin tunnin ajomatkan jälkeen. Itävallan Burgenland tarjoaa kaikille matkaajille kiehtovia nähtävyyksiä ja kokemuksia. Sixt varustaa sinut matkaan ja sinä itse päätät, millaisen huikean seikkailun itsellesi luot!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service