Autonvuokraus
Kaprun
Piilota
Itävalta // Kaprun
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kaprun

Kun lähdet tutustumaan Itävallan Kapruniin, saat parhaimman kokemuksen matkastasi ottamalla allesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta. Voit valita laadukkaasta autokalustostamme edullisen henkilöauton, tilavan farmarin koko perheen tarpeisiin tai vaikkapa luotettavan maasturin. Autovalikoimastamme löydät myös Premium-luokan autoja, joilla ajellessa lisäät matkaasi hieman luksusta. Autonvuokraus kauttamme sujuu näppärästi joko verkossa tai paikan päällä Kaprunissa, ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua vuokrauksen tai vuokra-auton valitsemisen kanssa tarpeen niin vaatiessa. Me Sixtillä haluamme, että autonvuokraus on helppoa ja sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan matkastasi Kaprunissa!

 
 • Salzburg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  ma. - pe.07:30 - 21:00
  la. - su.08:00 - 20:30
  Juhlapyhä08:00 - 20:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kitzbühel

  Sixt Autonvuokraus
  Josef-Pirchl-Strasse 24
  6370 Kitzbühel

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Salzburg Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  ma. - pe.07:30 - 18:30
  la. - su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Starttaa matkasi Sixt Autovuokraamo Kaprunissa

Pitkän matkan päähän kotoa lähtiessä on hyvä tehdä matkavalmistelut huolella. Sixtiltä voit vuokrata mieleisesi, korkealuokkaisen ajoneuvon kulkuvälineeksesi ja voit valita lukuisista palveluistamme lisäturvaa ja mukavuuksia matkaasi helpottamaan. GPS-navigaattorin avulla löydät varmasti perille ja nelivedon avulla tiedät selvittäväsi kiperimmätkin kurvit ja kinkkiset tieolosuhteet leikiten. Vakuutus lisää turvallisuuden tunnetta ja lisäämällä matkakumppanisi tai puolisosi toiseksi kuljettajaksi saat välillä hengähtää ajovastuusta. Muistathan autovalintoja ja lisäpalveluja tehdessäsi, ettemme voi luvata jotakin tiettyä mallia, vain ajoneuvon kategorian. Valitse palvelut netissä jo ennen matkaa tai saavuttuasi kohteeseen - valinta on täysin sinun!

Hulppeissa alppimaisemissa Sixt vuokra-autolla huristellen

Autonvuokraus Sixtin toimipisteestä Kaprunista on loistava valinta tämän ihanan Alppikylän ja sen lähiympäristön tutkimiseen. Kuljet huoletta ja oman aikataulusi mukaan tässä muutaman tuhannen ihmisen asuttamassa kylässä. Kaupunki kuuluu Zell am Seen alueeseen, ja kaupunki lähiympäristöineen tunnetaankin nimellä Zell am See-Kaprun. Alue on erittäin suosittu, sillä sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Kitzsteinhornin jäätikkö. Ihana, Apeilla sijaitseva Kaprun on erityisesti talvisin aktiivisten liikkujien suosikki. Lasketteluvälineet kulkevat näppärästi mukana rinteille tilavilla vuokra-autoillamme. Kesäisin alue tarjoaa mahtavat mahdollisuudet vuoristoniityillä retkeilyyn ja patikointiin.

Kun allasi on Sixt vuokra-auto, voit käväistä myös vaikkapa reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Salzburgissa. Salzburgin kaupunki tunnetaan esimerkiksi Wolfgang Amadeus Mozartin syntymäkaupunkina. Siellä on kuvattu myös rakastettua The Sound of Music -elokuvaa. Kaupungin keskusta kuuluu myös Unescon maailmanperintökohteisiin. Ota siis allesi Sixt vuokra-auto, ja ajele huolettomasti ihanissa Alppimaisemissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service