Autonvuokraus
Oberösterreich
Piilota
Itävalta // Oberösterreich
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oberösterreich

Autonvuokraus kohteessa Oberösterreich eli Ylä-Itävallassa on sujuvaa ja helppoa, kun valitset Sixtin Autovuokraamon! Etsitpä allesi sitten henkilöautoa tai maasturia, kattavassa autovalikoimassamme on varmasti sinun tai perheesi tarpeisiin sopiva menopeli. Panostamme autokalustomme turvallisuuteen ja kaikki vuokra-automme ovat maksimissaan kolme kuukautta vanhoja. Haluamme sinun nauttivan matkastasi ilman murheita, joten ystävällinen asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä. Käänny vain puoleemme, jos jokin askarruttaa sinua autonvuokrausasioissa Ylä-Itävallassa!

 
 • Linz-Hoersching Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching

  ma. - pe.07:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Salzburg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  ma. - pe.07:30 - 20:00
  la. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Linz

  Sixt Autonvuokraus
  Stahlstrasse 2
  4020 Linz

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Salzburg Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Ylä-Itävallassa on näppärää ja helppoa

Kun matkustat Ylä-Itävallan kauniisiin maisemiin, suosittelemme lämpimästi vuokra-autoa kauttamme, jotta saat matkastasi parhaan mahdollisen irti. Oletko menossa työmatkalle, vai kenties perheesi kanssa lomareissulle? Löydät kauttamme henkilöautot ja farmarit ja myös maasturit, jollaisella selvität kiperimmätkin vuoristoreitit. Jos olet suuntaamassa häämatkalle, kenties urheiluauto tai avoauto, tai vaikkapa luksusauto tuo liikkumiseenne mukavasti glamouria. Otathan huomioon matkaasi suunnitellessasi, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Kattavista lisäpalveluistamme saat valittua varaukseesi lisäkuljettajan, jotta voitte jakaa ajovastuuta, ja GPS:llä löydät aina perille, minne vain oletkin menossa. Tutustu lisäpalveluihimme netissä tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossa Ylä-Itävallassa.

Autonvuokraus Ylä-Itävallassa on näppärä tapa kartoittaa alue

Kaunis Ylä-Itävalta sijaitsee Enns-joen yläpuolella, josta alueen nimikin johtuu ja se tarjoaa paljon koettavaa etenkin vanhoista linnoista, luonnosta, laskettelusta, golfaamisesta ja patikoinnista kiinnostuneille. Alueen pääkaupunki on Linz, joka on Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki ja jossa voit esimerkiksi ihailla Tonavan kauneutta Pöstlingbergin vuorelta tai tutustua eläintarhan eläimiin. Kalkalpenin luonnonpuistossa voit ihailla henkeäsalpaavia maisemia ratsastamalla tai patikoiden, golfaamisesta kiinnostuneet voivat puolestaan nauttia upeista maisemista koettaessaan hole-in-onea Attersee-Traunseessa. Laskettelija nauttii varmasti Dachsteinin vuorenrinteitä alas viilettämisestä.

Ehdottomasti käymisen arvoisena kohteena on hyvä mainita Salzkammergutwegin lukuisat järvet, jotka ovat kuuluisia lämpimistä ja puhtaista vesistään, kuten esimerkiksi purjehtijoiden suosima Attersee tai alueen lämpimin järvi Mondsee. Alue sijaitsee aivan Saksan ja Tsekin tasavallan kupeessa, joten mikäpä estäisi sinua hurauttamasta samalla tutustumaan myöskin naapurimaihin? Vain oma mielikuvituksesi on rajanasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service