Autonvuokraus
Sankt Johann in Tirol
Piilota
Itävalta // Sankt Johann in Tirol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sankt Johann in Tirol

Jos etsit luotettavaa vuokra-autoa matkallesi Sankt Johann in Tiroliin, olet tullut juuri oikeaan osoitteeseen, sillä Sixtin Autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan menopelin! Kattavassa autovalikoimassamme on niin luksusautoja kuin avoautoja ja farmareita, ja autonvuokraus Sankt Johann in Tirolin matkalle sujuu helposti joko paikan päällä tai etukäteen verkkosivustollamme. Haluamme autokalustomme olevan mahdollisimman turvallinen, joten ajoneuvomme ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Vuokraus kauttamme on luotettavaa ja helppoa, emmekä veloita luottokorttikuluja. Oletpa suuntaamassa Itävaltaan työmatkan tai lomareissun merkeissä, anna Sixtin auttaa sinut matkaan ja saat kokemuksestasi parhaan irti!

 
 • Sankt Johann in Tirol

  Sixt Autonvuokraus
  Salzburgerstraße 39
  6380 Sankt Johann in Tirol

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   13:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-autolla koet Sankt Johann In Tirolin parhaat puolet näppärästi

Itävallan Alpit ja Sankt Johann In Tirol ovat huikea kokemus, ja ne valloitat parhaiten nappaamalla ajopelin allesi Sixt Autovuokraamostamme! Kurvaile vuoristoteitä turvallisesti maasturilla, tai vaikkapa avoautolla, kunhan vain pakkaat varmuuden vuoksi villapaidan mukaasi, jos viima yllättääkin korkeuksissa. Urheiluautolla saat vauhtia matkaasi, ja henkilöautolla tai farmarilla viet perheen tai isommankin matkaseurueen turvallisesti perille. Kattavassa autovalikoimassamme on myös pakettiautoja ja saat varmasti kaikki hiihtovälineet tai retkeilyvarusteet mukaasi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään ajoneuvon kategorian. Lisäpalveluistamme voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi GPS-navigaattorin, lisävakuutuksen ja lisäkuljettajan ajovastuuta helpottamaan, ja olet valmis matkaan!

Autonvuokraus Sankt Johann in Tirolissa antaa unelmillesi pyörät alle

St. Johann in Tiroli sijaitsee Kitzbühelin alueella Tirolissa, jota ovat aikojen saatossa hallinneet niin keltit, roomalaiset kuin teutonitkin. Kunta on etenkin laskettelijoiden suosiossa loistavalla sijainnillaan Kitzbühelin vuoren ääressä, jossa on 43 kilometriä hyvin hoidettuja rinteitä. Panoraman Badeweltin elämyskeskuksessa voi rentoutua rinteiden jälkeen wellness-kylpylässä, uimalla sisä- tai ulkouima-altaissa, tai vaikkapa pelaamalla tennistä. Schleierin vesiputous 80 metrin putouksellaan tarjoaa huikean luontokokemuksen, jos haet lomaltasi muutakin kuin pelkkiä vuorenhuippuja. Tirolin osavaltion pääkaupunki Innsbrück, muun muassa kulttuuristaan ja olutta juhlistavasta Oktoberfestistään kuuluisa München ja Mozartin syntymäkaupunkina tunnettu barokkikaupunki Salzburg sijaitsevat kaikki lyhyen ajomatkan päässä täältä, joten miksetpä kurvaisi samalla tutustumaan niiden tarjontaan? Sixtin avulla kaikki on mahdollista!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service