Autonvuokraus
Sankt Johann in Tirol
Piilota
Itävalta // Sankt Johann in Tirol // Sankt Johann in Tirol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sankt Johann in Tirol: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Salzburgerstraße 39
  6380 Sankt Johann in Tirol AT +43-6763424999
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SZGW01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 13:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Nauti ajomukavuudesta Sixtin vuokra-autolla Sankt Johann in Tirolissa

Kun haaveissa siintää huoleton ja joustava matka Itävallassa, kannattaa tutustua Sixt Autovuokraamo Sankt Johann in Tirolin kattavaan merkkiautojen valikoimaan. Meiltä löydät laadukkaat ajoneuvot niin työ- kuin lomamatkalle aina kilpailukykyiseen hintaan. Kaupungin keskustasta saavut toimipisteellemme noin 20 minuutissa julkisilla kulkuneuvoilla, joiden pysäkit löytyvät toimipisteemme vierestä. Valtatie numero 178 sivuaa toimipistettämme, joten sitä pitkin on helppo jatkaa matkaa, kun oma Sixtin vuokra-auto on allasi. Kattavasta autovalikoimastamme löydät taloudelliset ja monen suosikit eli henkilöautot ja farmarit, joilla kulkee isompikin porukka pitkin Itävaltaa vaivatta. Tilaa tarvitseville suosittelemme suuria maastureitamme sekä tavarankuljetukseen soveltuvia pakettiautojamme. Mikäli haluat näyttävät kyydit, meiltä löytyy myös tyylikkäät urheilu- ja avoautot, joilla saavut näyttävästi paikalle. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme sekä sieltä varaat seuraavan Sixtin vuokra-autosi näppärästi. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös viikon jokaisena päivänä!

Laadukkaat kyydit Itävallassa saat Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Sankt Johann in Tirol tarjoaa kattavan valikoiman hyvin varusteltuja merkkiautoja, jotka tuovat reissullesi ajomukavuutta! Varausta voit muokata haluamallasi tavalla monipuolisilla lisäpalveluillamme, jotka löydät tarkemmin verkkosivuiltamme. Tässä toimipisteessä on mahdollista palauttaa vuokra-auto vuorokauden ympäri niin sovittaessa, jotta saat nauttia vuokrauksesta viimeiseen asti täysillä. Tarjoamme matkallesi vapaat ajokilometrit ja jotta matkasi sujuu entistä joustavammin, voit lisätä varaukseen GPS-navigaattorin, joka ohjaa sinut paikasta toiseen vaivattomasti. Mikäli matkassa on useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääsette matkaa yhdessä taittamaan. Lapsiperheille oiva lisävaruste on lastenistuimet, jotka turvaavat myös perheen pienimpien matkat. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn merkin tai mallin varaaminen ei ole mahdollista. Sixtiltä saat laadukkaat vuokra-autot aina kilpailukykyiseen hintaan, joten tutustu valikoimaamme ja valitse mieleisesi ajoneuvo seuraavalle unohtumattomalle reissullesi, niin pääset pian nauttimaan autonvuokrauksesta Sankt Johann in Tirolissa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 13:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sankt Johann in Tirol SZGW01 Salzburgerstraße 39 6380 Sankt Johann in Tirol 47.532353, 12.433717 +43-6763424999

Sixt-toimipiste Sankt Johann in Tirol SZGW01

Salzburgerstraße 39
6380 Sankt Johann in Tirol
 
Puhelinnro +43-6763424999

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service