Autonvuokraus
Vösendorf
Piilota
Itävalta // Vösendorf
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vösendorf

Olitpa matkaamassa Vösendorfiin tai laajemmalle Itävallan kiertueelle, kannattaa sinun napata Sixtin Autovuokraamosta ajopeli allesi sujuvoittamaan liikkumistasi! Laadukas autovalikoimamme kattaa niin taloudellisia henkilöautoja kuin avoautojakin tai pakettiautoja, joten löydät varmasti sopivan ajoneuvon käyttötarkoituksiisi. Voit luottaa siihen, että autonvuokraus meiltä on turvallista ja autokalustomme luotettava, sillä haluamme sinun saavan vuokrauksestasi parhaan mahdollisen kokemuksen matkallasi Vösendorfiin. Vuokra-automme ovat merkkiensä uusimpia malleja ja avulias asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua pulmatilanteissa.

 
 • Wien/Voesendorf
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.07:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Wien/Voesendorf

  Sixt Autonvuokraus
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.07:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamostamme matkasi jatkuu näppärästi Vösendorfiin

Haluamme matkasi sujuvan mahdollisimman joutuisasti ja näppärästi, ja valikoimassamme onkin siksi niin henkilöautoja kuin urheiluautojakin tarpeidesi mukaisesti. Oletko kenties matkaamassa perheen tai isomman retkiseurueen kanssa? Farmari tai pakettiauto voisi tällöin tulla kysymykseen. Vai oletko matkaamassa hiihtoreissulle vuoristoon? Maasturi varustettuna GPS-navigaattorilla voisi tässä tapauksessa olla hyvä valinta. Avoautolla huristellen koet puolestaan kesäiset alppiniityt kaikkein antoisimmin. Navigaattorin lisäksi voit valita lisäpalveluistamme myös lisävakuutuksen, lisäkuljettajan kirjaamisen jakamaan ajovastuuta tai luksusauton. Voit tehdä varauksen ja valita ajoneuvon kategorian vaikka jo ennen matkaa verkkosivuiltamme, mutta huomaathan, että emme voi taata jotakin tiettyä ajoneuvon merkkiä tai mallia. Toteuta matkaunelmasi Sixtin avulla!

Autonvuokraus tekee liikkumisestasi Vösendorfissa ja lähiseudulla sujuvaa

Vösendorf on kunta Itävallassa, Ala-Itävallan osavaltion Mödlingin piirikunnassa aivan Wienin naapurissa ja lähellä Slovakian ja Unkarin rajaa. Kaupungin omiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Vösendorfin linna ja shoppailun harrastajia varmasti kiinnostava SCS Shopping Center Südin ostoskeskus, mutta myös lähiseudulla on paljon nähtävää. Suosittelemmekin sinua ottamaan vuokra-auton allesi ja suuntaamaan Vösendorfista Itävallan pääkaupunkiin Wieniin ja tutustumaan sen klassisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Schönbrunnin upeaan linnaan, oopperaan ja UNESCO:n maailmanperintöluettelossa mukana olevaan vanhaan keskustaan.

Ala-Itävallan osavaltio lukuisine vanhoine linnoineen ja luostareineen sijaitsee sekin lyhyen ajomatkan päässä, ja siellä pääset ihailemaan Tonavan jokivartta. Eivätkä Slovakian pääkaupunki Bratislava, tai muut naapurimaat Unkari sekä Tsekin tasavalta, ole kaukana nekään. Pystyt siis yhdellä reissulla valloittamaan peräti neljä maata! Käänny siis vain puoleemme autonvuokrausasioissa ja lähde Vösendorfiin toteuttamaan huikeinta lomamatkaasi ikinä Keski-Euroopassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service