Autonvuokraus
Abruzzo
Piilota
Italia // Abruzzo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Abruzzo

Anna Abruzzon Sixt Autovuokraamon varustaa sinut matkaan laadukkaalla vuokra-autolla, jotta saat lomastasi Italiassa kaiken parhaan irti! Matkustaessasi sinun täytyy voida luottaa ajoneuvoosi ja autokaluston on oltava laadukasta ja kestävää. Me Sixtillä panostamme autovalikoimaamme sekä siihen, että autonvuokraus on Abruzzossa sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään, eli nauttimaan matkastasi. Henkilöautojemme ja farmariemme vuokraus tapahtuu kätevästi ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee sinua kysymyksissäsi aina tarvittaessa.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Abruzzossa sujuu näppärästi Sixtiltä

Kun olet suuntaamassa matkalle Italian vuoristoseudulle, voimme suositella lämpimästi lisäpalvelujamme avuksesi tekemään matkastasi sujuvampaa. Vuoristoteillä neliveto voi olla varteenotettava vaihtoehto ja vakuutus lisää turvallisuuden tunnettasi tietäessäsi, ettet jää yksin mahdollisesti kiperässä paikassakaan. GPS-navigaattori on myös hyvin suositeltava vaihtoehto, varsinkin jos matkustat Abruzzossa ensimmäistä kertaa. Voit varata lisäpalvelut tilaukseesi joko netissä tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme saavuttuasi Abruzzoon. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Haluamme tarjota mahdollisuuden mukavaan ajokokemukseen kaikille, joten myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata ajoneuvoja kauttamme.

Koe Italian Tiibet Sixtin vuokra-autolla

Abruzzo on Italian vuoristoisinta aluetta. Alueesta noin kaksi kolmasosaa on vuoriston peitossa ja kolmasosa siitä on luonnonpuistoa. Jylhiin maisemiin pääsee tutustumaan esimerkiksi Gran Sasson kansallispuistossa, jossa sijaitsee alueen korkein kohta, Apenniinien Gran Sasso, lähes kolmen kilometrin korkeudessa. Alueella sijaitsee myös Campo Imreratore eli Keisarin kenttä, jota kutsutaan osuvasti Italian Tiibetiksi. Voit myös ihailla maisemia maailman korkeimman linnoituksen, Rocca Calascion raunioilta. Matkaa kansallispuistoon Abruzzosta on vain hieman yli 20 kilometriä, joten saavutat sen näppärästi Sixt vuokra-autolla. Vuoristolla sijaitsee myöskin useita hiihtokeskuksia, joten sinne kannattaa suunnata myös talvella.

Nappaa ihmeessä Sixt vuokra-auto allesi Abruzzosta ja seikkaile kiehtovassa ja karun kauniissa Italian keskiosassa. Perheen pienimpiä kiinnostaa varmasti noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Aqualand -vesipuisto. Jos pidät ajelusta, mikset suuntaisi myös vaikkapa päiväretkelle Roomaan? Italian vilkas pääkaupunki sijaitsee vain 158 kilometrin päässä Abruzzosta. Hieman pidemmätkin matkat taitat mukavasti Sixt vuokra-auto allasi.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service