Autonvuokraus
Ancona
Piilota
Italia // Ancona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ancona

Välimerellistä Italiaa on helppoa ja mukavaa kiertää, kun allasi on Sixt Autovuokraamo Anconasta hankittu vuokra-auto. Kierrätä ystäviäsi, perhettäsi tai työseuruettasi uusilla ja luotettavilla ajoneuvoillamme, vailla pelkoa yllätyskuluista. Anconan Sixt Autovuokraamo tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta ja sen autokalustosta löytyy tilavat farmarit vaikkapa perhelomalle sekä taloudelliset sedanit yksin tai pienemmässä porukassa matkaaville. Tutustu jo tänään valikoimaamme ja aloita matkan suunnittelu varaamalla laadukas ajoneuvo Sixtiltä. Ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä. Voit hoitaa varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokrausta Sixtiltä Anconasta kattavin lisäpalveluin

Tutustu kaikessa rauhassa Sixt Autovuokraamo Anconan laajaan valikoimaan jo kotisohvalla lekotellessasi, ja tee varauksesi näppärästi internetissä. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan autokategorian, mutta emme yksittäistä automallia. Samalla voit tutustua myöskin elämää helpottaviin lisäpalveluihimme. Valitse näppärä GPS-navigaattori perille löytämistä auttamaan sekä lastenistuimet pienempien matkalaisten turvaksi. Lisäturvalla saat mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lomalaisia ja yrityksiä löytämään juuri teille sopivan pakettiratkaisun, aina kilpailukykyisillä hinnoilla.

Rantojen ja vuoriston ympäröimä Ancona tutuksi Sixt vuokra-autolla

Ancona on noin 100 000 asukkaan satamakaupunki Italian keskiosassa, Adrianmeren rannalla. Se on uudeksi Toscanaksikin kutsutun Marchen alueen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee noin 210 kilometriä Roomasta, joten päiväretki Italian elämää sykkivään pääkaupunkiin onnistuu helposti vuokra-autolla. Ancona itsessäänkin on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tämä sekä rannoistaan että vuorista tunnettu alue kiehtoo matkaajia. Ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita täällä ovat Anconan katedraali, Arch of Trajan -riemukaari sekä Anconan satama.

Kaupunkiin tutustuu näppärästi Sixt vuokra-autolla ajellessa, kun mukaan voi pakata piknik-eväät, lastenhoitotarvikkeet, vaihtovaatteet ja tietenkin myös rantavarusteet. Anconassa ja sen lähiympäristössä on useita paratiisimaisia rantoja. Ota suunnaksi esimerkiksi Baia di Portonovo tai Beach of the Two Sisters ja anna huoliesi kadota lämpimällä hiekalla, taikka suuntaa shoppailemaan Gross Ancona -ostoskeskukseen. Säästät selkääsi ja käsiäsi, kun teet shoppailureissun Sixt vuokra-autolla, jonne pakkaat ostoksesi ja istahdat lepäämään hotellille paluun ajaksi. Valinta on sinun!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service