Autonvuokraus
Bergamo Lentoasema
Piilota
Italia // Bergamo // Bergamo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bergamo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BGY
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Haluatko saada matkastasi irti hieman enemmän? Oletko ehkä kiinnostunut näkemään kaupungin historiallisia rakennuksia ja kaunista luontoa? Autonvuokraus Bergamon lentoasemalla on edullinen ratkaisu, kun haluat nähdä kaupunkia ja sen ympäristöä lomallasi. Autovuokraamo Bergamon lentoasemalla vuokraa uusia henkilöautoja sekä farmareita. Lisävarusteiksi voit valita esimerkiksi lastenistuimen tai vaikkapa navigaattorin. Myös lisäturvaa on tarjolla. Voit varautua viisaasti muun muassa kolariin ja lasi- sekä rengasrikkoon ottamalla autovuokraamon tarjoamia lisäturvia matkasi ajaksi. Lisäturvan ansiosta voit nauttia lomastasi huoletta. Otathan huomioon että voimme taata sinulle ainoastaan autoluokan, emme tiettyä automallia.

Lisätietoja Bergamon lentokentästä - autonvuokraus lentoasemalla

Onko matkasi ajankohta jo kenties tiedossasi ja suunnittelet autonvuokrausta? Autonvuokraus Bergamon lentoasemalla, BGY, hoituu kätevästi puhelimitse tai autovuokraamon nettisivulla. Sinun kannattaa tehdä vuokra-auton varaus jo ennen matkalle lähtöä. Bergamon lentoasema, BGY, sijaitsee 7 kilometriä keskustasta kaakkoon. Keskustaan ajaa noin 15 minuuttia. Lentoasema tunnetaan myös paremmin nimellä Orio al Serion lentoasema. Milanoon lentoasemalta on matkaa noin 45 kilometriä ja Gardajärvelle 80 kilometriä. Sixtin toimipiste sijaitsee aivan lentoaseman sisäänkäynnin läheisyydessä, jossa sinua ollaan vastassa sovittuna aikana. Mikäli tarvitset neuvoja autonvuokraukseen liittyen, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse. Me autamme sinua mielellämme.

Vanhakaupunki, yläkaupunki ja muut ihastuttavat nähtävyydet

Onko määränpääsi Italia? Jos olet kiinnostunut kiertelemään kaupungin ympäristöä ja liikkumaan juuri silloin kun itsellesi sopii, on autonvuokraus Bergamon lentoasemalla sinulle sopiva vaihtoehto. Kaupungissa voit ihailla muun muassa sen vanhaakaupunkia, joka on todellinen harvinaisuus. Vanhaakaupunkia ympäröivä muuri on pysynyt lähes alkuperäisenä ja säilynyt todella hyvin. Kun ajelet yläkaupunkiin, voit pysähtyä kauniille Piazza Vecchia aukiolle, jossa sijaitsee muun muassa Torre Civican torni, johon on mahdollista myös päästä tutustumaan. Yläkaupungissa sijaitsee myös linnoja, museoita ja kirkkoja, joita kannattaa pysähtyä matkalla ihailemaan. Yläkaupunkiin on mahdollista matkustaa myös hauskalla Funicolarella, joka on eräänlainen kiskoilla kulkeva raitiovanu. Yläkaupunkiin ja lukuisiin muihin paikkoihin kuljet helpoiten kun varaat Sixtin vuokra-auton Bergamon lentoasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bergamo Lentoasema BGY Orio al Serio Airport 24050 Bergamo 45.665127, 9.700177 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Bergamo Lentoasema BGY

Orio al Serio Airport
24050 Bergamo
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Via Aeroporto 13
24050 Orio al Serio
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service