Autonvuokraus
Bologna Lentoasema
Piilota
Italia // Bologna // Bologna Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bologna Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BLQ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Bolognan Guglielmo Marconin lentoasemalla sijaitsee kätevästi heti lentoaseman tuloaulassa. Autonvuokraus Bolognan lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä asiantuntevan henkilökunnan, joka auttaa sinua mielellään autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Valikoimastamme löydät esimerkiksi sedanit, joilla liikut helposti kaupungin vilkkaassa liikenteessä ja auton parkkiin laittaminen sujuu mutkitta. Sedanit ovat loistava vaihtoehto jos olet esimerkiksi työmatkalla, reissussa ystävän kanssa tai matkaamassa pariskuntana. Saatat ehkä tarvita enemmän tilaa ja reissukavereita onkin jo enemmän, jolloin voit vuokrata minibussin käyttöönne. Minibussilla liikutte kätevästi paikasta toiseen yhtenä ryhmänä. Huomioithan, että voimme varausvaiheessa taata ainoastaan tietyn autokategorian, emme tiettyä automallia. Tutustu valikoimaamme vuokra-autoja jo etukäteen netissä ja löydä vuokra-auto juuri sinulle!

Vuokra-auto Bolognan lentoasemalta helposti

Autonvuokraus Bolognan lentoasemalla kannattaa jos haluat päästä itsenäisesti tutustumaan kauniiseen Emilia-Romagnan alueeseen. Lentoasema sijaitsee vain noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Liikenteestä riippuen saavutat keskustan noin 15 minuutissa vuokra-autollasi. Lisäksi viehättävät pikkukaupungit, kuten Ravenna, Modena ja Ferrara sijaitset lyhyen automatkan päässä. Sixt autonvuokraus Bolognan lentoasemalla säästää aikaa ja rahaa, sillä saat vuokra-autosi heti käyttöön ja pääset tutustumaan haluamiisi nähtävyyksiin tai kohteisiin.

Elävä ja historiallinen kulttuurikaupunki

Bologna on yksi Italian kuuluisimmista kaupungeista, löytyyhän kaupungista rikas ruokakulttuuri ja Euroopan vanhin yliopisto. Vuokraamalla auton voit kiertää yliopiston historialliset kohteet ja rakennukset. Voit myös kuunnella historian havinaa kaupungin arkkitehtuuria katsellessasi. Kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi keskustassa sijaitseva Piazza Maggioren aukio, sillä sijaitseva Neptunen lähde sekä kaksi kaupungin kaatuvaa tornia. Kaupungista löydät myös useita massiivisia kirkkoja sekä viehättäviä pikkukatuja. Kaupunki on erityisesti tunnettu porttikäytävistään, jotka suojaavat niin sateelta kuin polttavalta helteeltäkin. Emilia-Romagnan sydämessä ruualla on myös suuri merkitys, muista maistaa esimerkiksi käsintehtyjä tortellineja sekä paikallista Lambrusco-viiniä. Auringon laskiessa voit ottaa suunnaksi kaupungin yläpuolelle kohoavat kukkulat, joille pääset kätevästi vuokra-autollasi. Maisemareitti tarjoaa upeaa luontoa ja kauniit maisemat alas kaupunkiin. Vuokraa auto ja näe mitä kaupungilla on sinulle tarjota!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bologna Lentoasema BLQ Via del Triumvirato 84 40132 Bologna 44.529713, 11.293844 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Bologna Lentoasema BLQ

Via del Triumvirato 84
40132 Bologna
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Via del Triumvirato 84
40132 Bologna
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service