Autonvuokraus
Borgo Panigale
Piilota
Italia // Borgo Panigale
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Borgo Panigale

Kun suuntaat aurinkoisesta ilmastostaan ja iloisista ihmisistä kuuluisaan Italiaan, on Sixt autonvuokraus käytännöllisin ja helpoin tapa tutustua Borgo Panigaleen sekä läheiseen Bolognaan. Autokalustossamme on kattava valikoima enintään kolme kuukautta vanhoja, luotettavia henkilöautoja, tilavia farmareita sekä suuremmillekin porukoille sopivia minibusseja. Kattavassa autovalikoimassamme on laadukkaita vuokra-autoja jokaiseen makuun, ja ajoneuvojemme vuokraus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi. Voit hoitaa varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tee matkastasi ikimuistoinen Sixtin vuokra-autolla Borgo Panigalessa

Kun otat Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton allesi, seikkailusi Borgo Panigalessa voi alkaa! Muistathan, että voit valita useita lisäpalveluja helpottamaan matkantekoasi. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori viitoittamaan tietäsi tai vaikkapa lisäkuljettaja helpottamaan ajourakkaasi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn mallin tai merkin varaaminen ei ole mahdollista. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta Borgo Panigalessa on sujuvaa ja helppoa. Se onnistuu puhelimitse, verkkosivuillamme sekä iPhonella ja Androidilla sovelluksemme avulla, joten voit keskittyä nauttimaan matkastasi Italiassa mahdollisimman vaivatta. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään viikon jokaisena päivänä.

Hurmaannu ihanasta Italiasta Sixtin vuokra-autosta käsin

Noin 25.000 asukkaan kunta Borgo Panigale sijaitsee muutaman kilometrin päässä Bolognan lentokentästä sekä hieman yli kymmenen kilometrin päässä Bolognan keskustasta. Alueen nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Ducatin museo, taidekeskus Mast sekä kaunis Borgo Panigalen hautausmaa. Alueella liikut näppärästi Sixt vuokra-auto allasi ja voit suunnata myös kohti Bolognan keskustaa, jos siltä tuntuu. Voit käydä tutkimassa esimerkiksi jotain kaupungin lukuisista museoista, kirkoista ja upeista puistoista. Kaupunki on tunnettu erilaisista jauhelihakastikkeistaan, joista ehdottomasti tunnetuin on alueen mukaan nimetty bolognese.

Autonvuokraaminen Borgo Panigalesta kannattaa, sillä voit suunnata myös pidemmille päiväretkille, jos niin haluat. Kuljet oman aikataulusi mukaan minne haluat ja milloin haluat. Ajele vaikkapa Modenaan nauttimaan oopperasta Luciano Pavarottin mukaan nimettyyn oopperataloon taikka kinkustaan tunnettuun Parmaan. Valinta on kokonaan sinun!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service