Autonvuokraus
Brindisi Lentoasema (to 14.1.)
Piilota
Italia // Brindisi // Brindisi Lentoasema (to 14.1.)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brindisi Lentoasema (to 14.1.): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto Papola Casale
  72011 Brindisi IT +39-0831411253
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Brindisin lentoasemalla

Brindisiin suunnatessasi ota allesi vuokra-auto jo lentoasemalla Sixt Autovuokraamosta Brindisin lentokentältä, ja tutustu satumaisiin maisemiin ja elämäntäyteläisiin italialaisiin mukavasti omien aikataulujen viemänä. Sixt vuokra-autokalustomme kattaa tunnetuimmat automerkit, joilla ajaa turvallisesti niin työ- kuin lomamatka-ajotkin. Voit valita näppärän pienemmän luokan henkilöauton jos matkustat yksin tai pienellä porukalla tai vaikkapa tilavan farmarin perhelomalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että takaamme ainoastaan vuokra-autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Höystä vierailusi vielä lisävarusteilla, kuten gps-navigaattorilla, etkä eksy kartalta. Lasten turvaistuimet valitessasi, jotta pienimmätkin matkustajat kulkevat turvallisesti mukana. Ajele aina huoletta vapailla kilometreillä, ilman piilokuluja!

Autonvuokraus Brindisin lentoasemalla

Brindisin lentoasema, lyhenne BDS, sijaitsee Etelä-Italiassa vain kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lyhyen matkan hurautat vartissa tältä aikaisemmin Brindisi Papola Casalen lentoasemana tunnetulta kentältä Brindisin ytimeen. Autonvuokraus Brindisin lentoasemalta, joka tunnetaan myös nimellä Salenton lentokenttä, onnistuu nopeasti ja helposti. Löydät Sixt Autovuokraamon toimipisteen Brindisin lentokentältä seuraamalla värikkäitä Sixt-kylttejämme. Autonvuokraus Brindisin lentokentältä on mitä mainioin tapa aloittaa seikkailusi kuvankauniissa Italiassa. Ota siis luotettava ja edullinen Sixt vuokra-auto allesi heti lentokentältä ja pääset aloittamaan seikkailusi jo välittömästi maahan saavuttuasi!

Historiallinen Brindisi haltuun Sixt vuokra-autolla

Pääset nauttimaan historiallisen Brindisin kauniista maisemista heti alusta lähtien lentoasemalta hankitun vuokra-auton kyydissä. Pakkaa perheesi ja matkatavarat kätevästi tilavan farmarin kyytiin jo lentoasemalla, ja voit huoletta unohtaa aikataulut ja pysäkkien sijainnit. Voit myös valita edustuksellisen sedanin tai jokaiseen maastoon sopivan maasturin ja antaa ajonautinnon siivittää sinut työ- tai huvimatkalle. Ajele mukavasti lyhyt matka Brindisiin, Brindisin maakunnan pääkaupunkiin. Saavutat näppärästi majapaikkasi ja pääset jatkamaan matkaasi huoletta, aina oman aikataulusi mukaan. Aloita seikkailusi Italiassa ottamalla allesi Sixt vuokra-auto heti Brindisin lentokentälle laskeuduttuasi!

Brindisi on noin 88 000 asukkaan kaupunki Etelä-Italiassa, Adrianmeren rannalla. Tämä historiallinen kohde oli ennen roomalaisten käyttämän tien, Via Appian päätepiste. Kaupungin useisiin kiehtoviin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Castello Svevon linna, Forte a Mare -linnoitus kaupungin rannikolla sekä kaupungin symbolina toimiva muinainen roomalainen pylväs. Liikkuminen Brindisissä on vaivatonta, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Brindisin lentoasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brindisi Lentoasema (to 14.1.) BDST98 Aeroporto Papola Casale 72011 Brindisi 40.657895, 17.938655 +39-0831411253

Sixt-toimipiste Brindisi Lentoasema (to 14.1.) BDST98

Aeroporto Papola Casale
72011 Brindisi
 
Puhelinnro +39-0831411253

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä