Autonvuokraus
Cassino
Piilota
Italia // Cassino
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cassino

Autonvuokraus Italian Cassinossa on vaivatonta ja Sixt Autovuokraamo Cassinosta löydät laajan valikoiman erilaisia autotyyppejä monenlaista matkantekoa varten. Cassinon alueen vuokraamopalvelut löydät Napolista. Varaa vuokra-autosi netistä nyt, ja saat kaiken irti matkastasi!

 
 • Naples Lentoasema
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Naples Päärautatieasema
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Naples Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Naples Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin matkassa matka taittuu sujuvasti Cassinossa

Giuseppe Garibaldin aukion vieressä sijaitsevalta Napolin rautatieasemalta voit ottaa allesi laadukkaan auton - tarjoamme sekä henkilöautoja että sedan-automalleja. Rautatieasemalle on helppo saapua mistä päin tahansa. Voit lisätä tilaukseesi haluamasi lisäpalvelut kuten GPS-navigaattorin sujuvampaa suunnistamista varten. Lisäksi tarjolla on lisäkuljettajan mahdollisuus sekä mahdollisuus lisävakuutukseen. Napolin lentokentällä autovalikoimamme on laajempi: käytössäsi ovat henkilöauton ja sedanin lisäksi myöskin maastoautot ja pakettiautot, jotka ovat suuren kokonsa ansiosta erinomainen vaihtoehto isommallekin matkustajaryhmälle. Myös avoautoja ja urheiluautoja on valikoimissamme vaativaan makuun. Voit ajella mukavasti tyylikkäällä, uudella autolla. Käytämme muun muassa Mercedes-Benzin, Toyotan ja Alfa Romeon huippuautomerkkejä. Otathan kuitenkin huomioon, että emme takaa tiettyä ajoneuvomallia, vaan ajoneuvokategorian. Autovuokraamo Cassino vastaa mielellään kysymyksiisi.

Sixt vuokra-auto Cassinossa johdattaa vehreiden maisemien halki

Keski-italialainen Cassinon yliopistokaupunki sijaitsee Monte Cairo -kukkulan kupeessa. Napolista sinne on ajomatkaa noin tunnin verran E45-moottoritietä pitkin. Pääkaupunki Roomaan ajaa sinnekin noin tunnissa, ja pääväylät ovat hyväkuntoisia ja mukavia ajella. Vehreässä Cassinossakin riittää nähtävää. Laakson poikki virtaavat Rapido- ja Gari-joet tekevät Cassinon näkymistä henkeä salpaavat. Kaupunki tunnetaan Monte Cassinon kukkulasta, jonne Benedictus Nursialainen perusti luostarin vuonna 529 ja jossa hän aloitti benediktiiniläismunkkien perinteen. Moneen kertaan tuhoutunut ja uudelleen rakennettu luostari on kaunis nähtävyys, jonne voi hurauttaa kaupungista noin 15 minuutissa.

Autonvuokraus Cassinossa mahdollistaa itsenäisen matkailun. Toisessa maailmansodassa kaupungissa käytiin merkittävä Monte Cassinon taistelu, jonka muistomerkkeihin voi käydä tutustumassa. Kaupungissa on lisäksi roomalainen teatteri, jossa pidetään edelleen konsertteja ja esityksiä kesäaikaan. Rocca Janulan linna valvoo maisemaa kaupungin yllä. Lyhyen automatkan päässä sijaitsevat Varron kuumat lähteet ovat ihanteellinen kohde koko perheelle. Vehreän maiseman keskellä sijaitsevaan lähteeseen on mukava pulahtaa virkistäytymään. Alueella on leirintäalue ja se on suosittu piknikpaikka. Vieressä solisevassa joessa pulikoi taimenia, karppeja, ankeriaita ja nahkiaisia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service