Autonvuokraus
Catanzaro
Piilota
Italia // Catanzaro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Catanzaro

Sixt Autovuokraamo Catanzarosta löydät laadukkaan vuokra-auton, jonka rattiin voit hypätä heti Lamezian lentokentällä ja lähteä tutustumaan Catanzoron nähtävyyksiin. Tarjolla ovat niin taloudelliset ja laadukkaat henkilöautot ja sedanit kuin luksusluokan urheiluautot ja avoautotkin. Autonvuokraus Catanzarossa on helppoa, kun matkaa suunnittelee hiukan etukäteen. Suuremmille seurueille ja vuoristoseudun ajoon löydät nimittäin valikoimistamme myös 4x4-maasturit. Ota allesi vuokra-auto Catanzarossa, ja matkasi Sisilian maisemien halki voi alkaa!

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Catanzarossa helpottaa matkustamista

Calabrian alueen pääkaupunki Catanzaro tunnetaan myös nimellä "kahden meren kaupunki", sillä se sijaitsee saappaanmuotoisen Italian eteläosassa, vain 30 kilometrin levyisellä maakaistaleella Joonianmeren ja Tyrrhenanmeren välissä. Rannikon turkoosinvärinen vesi houkuttelee vilvoittelemaan lämpiminä kesäpäivinä. Auton vuokraamalla vältät täyteen ahdetut bussit ja matkalaukkujen raahaamisen. Lisäksi saat paljon kaivattua vapauttaa matkallesi, olipa kyseessä sitten huvi- tai työmatka. Vuokra-auton lisävarusteiksi voit hankki GPS-navigaattorin, jolla matkanteko käy helposti. Myös lastenistuimen ja lisäkuljettajan voi hankkia lisäpalveluna. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että emme takaa tiettyä automallia, vaan ajoneuvokategorian. Sixt Autovuokraamo Catanzaro palvelee kaikissa kysymyksissä, ota yhteyttä!

Hyvällä vuokra-autolla huristat huoletta Catanzaron maisemiin

Lamezian lentokentältä on noin puolen tunnin ajomatka Catanzaroon. Saapuessasi keskustaan Piazza Grimaldilla kujertavat pulut toivottavat sinut tervetulleeksi Catanzaroon. Välimeren ilmasto on leuto mutta tuulinen, ja kampaus menee takuuvarmasti solmuun tällä matkalla. Kiipeä Ponte Bisantis -sillalle kaupungin kukkuloita ihailemaan, maisemat ovat huikaisevat etenkin öiseen aikaan. Vuonna 1121 rakennetulle Duomon katedraalille on helppo hurauttaa vuokra-autolla. Se on tuhoutunut ja rakennettu uudelleen moneen otteeseen.

Kaupungissa on myös monia uskonnollisia nähtävyyksiä kuten Santissimo Rosarion keskiaikainen luostari ja Sant'Omobonon kirkko. Näkemisen arvoinen on myös välimeren biodiversiteettiä esittelevä, vuonna 2005 valmistunut teemapuisto. Se esittelee alueen floraa ja faunaa ja pitää sisällään puutarhoja, lasten leikkipaikkoja sekä museoita. 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Mancuson kuvankaunis kylä on hyvä kohde päiväretkelle. Mancuson puurakenteiset talot on maalattu raikkailla väreillä. Moottoriurheilun ystäviä houkuttelee puoleensa Lambretta-museo, jossa esitellään italialaisten skootterien ja moottoripyörien historiaa. Skootterit ovat olennainen osa elämäntapaa, ja tulet huomaamaan niiden suosion seudulla ajellessasi. Museolle pääsee Catanzarosta vuokra-autolla nopeasti 106-moottoritietä pitkin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä