Autonvuokraus
Civitanova Marche
Piilota
Italia // Civitanova Marche
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Civitanova Marche

Sixt Autovuokraamo Civitanova Marchen alueella palvelee matkalaisia Anconan lentokentällä, noin 40 minuutin ajomatkan päässä Civitanova Marchen kylästä. Tervetuloa Civitanova Marcheen! Alue on yksi monipuolisimmista seuduista, jossa on paljon nähtävää. Anconan lentokentältä voit jatkaa lennon jälkeen matkaasi laadukkaan henkilöauton tai sedanin ratissa. Vuokra-auto Civitanova Marchessa mahdollistaa seudun tutkimisen omassa aikataulussasi. Teemme yhteistyötä Win Rentin kanssa. Sixtillä autonvuokraus Civitanova Marchessa on helppoa, olitpa liikenteessä yksin, työkavereiden kanssa tai perheen voimin!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Sixtiltä Civitanova Marchessa

Civitanova Marche on Italian mittakaavassa pienehkö, 40 000 asukkaan kaupunki, jota on hauskaa tutkia vuokra-autolla. Autovuokraamo Civitanova Marche palvelee, olitpa sitten työmatkalla, romanttisella matkalla puolison kanssa tai sukulaisia tapaamassa. Meiltä saat käyttöösi edullisen ja laadukkaan vuokra-auton sekä vapaat ajokilometrit. Voit liittää tilaukseesi GPS-navigaattorin, turvallisen lastenistuimen ja lisäkuljettajan, ja matka voi alkaa. Teet tilauksen näppärästi verkossa tai soittamalla. Sivun laskurilla voit laskea etukäteen, minkä verran autovuokraus tulee maksamaan. Meiltä saat aina laadukkaan kaluston edulliseen hintaan.

Vuokra-autolla matkailijat saapuvat Civitanova Marcheen sujuvasti

Kaunis kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannikolla, Chienti-joen suulla. Alueelta on hyvät yhteydet muualle maahan, ja luotettavan vuokra-auton kyydissä matka taittuu nopeasti. Kyseessä on pääasiallisesti turismista elinkeinonsa saava kaupunki, jonka kulttuurinähtävyydet houkuttelevat luokseen myös taiteen ystäviä. Modernin taiteen museo ja kansanperinnemuseo ovat kiinnostavia nähtävyyksiä. Palazzo Cesarini-Sforzan historiallinen palatsi on rakennettu vuonna 1550, ja se sijaitsee piazzan tuntumassa. Historian siipien havinaa voi nähdä kaikkialla kaupungissa.

Populaarikulttuurista puhuttaessa harva puolestaan tietää, että Italia tunnetaan erinomaisista lämminverisistä ravihevosistaan. Se on yksi Euroopan merkittävimmistä raviurheilumaista ja Civitanova Marchessa on useita talleja ja ravirata, joissa voi käydä nauttimassa paikallisten suosimasta ajanvietteestä. Hippodromo di San Marone -raviradalle ajaa kaupungin keskustasta puoli tuntia. Hevosurheilun museo kertoo lajin historiasta. Mikäli matkaatte perheen kanssa kesäaikaan, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Raphaelin ranta on suosittu rantalomakohde, jonne paikalliset kerääntyvät eväskoriensa kanssa loma-aikoina ja sunnuntaisin. Ota mukaan juustotäytteisiä leipiä kadunkulman pikkuleipomosta, ne vievät kielen mennessään.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service