Autonvuokraus
Cortona
Piilota
Italia // Cortona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cortona

Autonvuokraus Sixt Cortonassa on loistava valinta, kun haluat liikematkaltasi tai lomamatkaltasi vapaata liikkuvuutta ja luotettavaa asiakaspalvelua. Uudet ajoneuvot tutuilta ajoneuvomerkeiltä, laaja valikoima ja vapaat kilometrit tekevät vuokraamisesta helppoa ja järkevää. Perheelliset liikkuvat tilavilla farmareilla mukavasti, kun ajoneuvoon voi pakata perheen lisäksi vaihtovaatetta ja matkaevästä, ja retken päätteeksi lapset voivat torkahtaa lastenistuimilla. Premium-luokan ajoneuvoilla ajelet tyylillä vaikkapa golf-kentälle liikeneuvotteluille ja taloudelliset sedanit toimivat näppärinä shoppailuassistentteina. Tutustu tarjouksiimme ja valikoimaamme internetsivuillamme jo tänään!

 
 • Firenze Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Laadukkaat ajoneuvot ja vuokraamisen vaivattomuus

Voit napata näppärästi Sixt Autovuokraamo Cortonan vuokra-auton mukaasi Firenzen lentokentältä, joka on noin sadan kilometrin päässä. Ajoneuvot ovat kattavasti perusvarusteltu, ja niitä voit tarpeen vaatiessa hienosäätää lisäpalveluillamme. Isomman seurueen tilavaa minibussia voi ajaa useampi kuljettaja kun valitset lisäkuljettajapalvelun, ja perheen pienimmäiset kulkevat turvallisesti mukana, kun vuokraat lisäksi lasten turvaistuimet. Gps-navigaattori puolestaan opastaa perille vieraammilla tieosuuksilla. Saat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle, kun valitset jonkin lisävakuutuksista. Muistathan autoa varatessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia.

Viinitarhoja, rauhallisuutta ja upeaa luontoa - Autonvuokraus Cortonasta kannattaa

Italian Toscanassa sijaitseva Cortona on pieni kaupunki vuoren rinteellä ja tuttu elokuvastakin (Toscanan auringon alla). Maisemat yli laakson ovat henkeäsalpaavan kauniit ja alue on otollinen viinitarhoille. Kaikki viinistä kiinnostuneet ottavatkin alleen vuokra-auton Cortonasta ja tutustuvat alueen viinitarjontaan. Päiväretkireitti voisi kulkea vaikkapa ensin etelään, noin 12 kilometrin päähän Azienda Agricola Baldetti Alfonso -viinitarhalle, joka on kivenheiton päässä Azienda Agricola Leutasta, josta matka jatkuu pohjoiseen Winery Fattoria Cantagalloon ja takaisin hotellille. Matkaa reitille kertyy noin 35 kilometriä ja näkymät matkalla ovat vuoristoisen hulppeat.

Sixt Autovuokraamo Cortona auttaa, kun suunnitelmissa on shoppailukierros romanttisen kauniissa Firenzessä. Taloudellinen ajoneuvo kuljettaa vaivatta niin shoppailijat kuin myös ostoksetkin, jolloin säästät sekä selkääsi että käsiäsi. Laskeudu alas laaksoon ja pysähdy lämmittelyshoppailuille Camucian pikku putiikkeihin. Suuntaa Firenzessä muodin perässä muun muassa Via de Tornabuonille ja Via della Vigna Nuovalle, ja matkamuistot mielessä Piazza San Lorenzon aukiolle. Golfin ystäville ja liikeneuvotteluille lähin golfkenttä on vain noin 10 kilometrin päässä Cortonasta alas laaksoon, ja sen ajaa tyylillä Sixt Autovuokraamo Cortonan premium-luokan ajoneuvoilla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service