Autonvuokraus
Cosenza
Piilota
Italia // Cosenza
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cosenza

Upean Etelä-Italian monipolvinen luonto ja nähtävyydet on vaivaton ja mukava ottaa haltuun, kun alla on Sixt Autovuokraamo Cosenzasta vuokrattu ajoneuvo. Anna omien reittiesi ja aikataulujesi kuljettaa sinut kohti shoppailu-, hää-, perhe-, tai liikematkaa tai tutustu Cosenzan kaupungin kultuurinähtävyyksiin vuokra-autolla. Sixtin uudet ja tunnetuimpien ajoneuvomerkkien laadukkaat ajoneuvot sopivat moneen tarkoitukseen. Tutustu tarkemmin internetsivuillamme tarjouksiimme ja autokalustoomme, ja tee varaus jo tänään!

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Helppoa ja vaivatonta autonvuokrausta Cosenzassa

Sixt Autovuokraamo Cosenzan vuokra-autot ovat kattavasti perusvarusteltuja ajoneuvoja, joita voit tarpeen vaatiessa hienosäätää lisäpalveluillamme. Lasi- ja rengasturva on erinomainen valinta ajellessa soratieosuuksilla, lisäkuljettajaominaisuus antaa useammalle kuljettajalle luvan ajaa ja gps-navigaattori neuvoo vieraammilla reiteillä perille asti. Perheen pienimmäisten turvaksi voit lisäksi vuokrata meiltä lastenistuimet. Muistathan kuitenkin autoa varatessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia. Ystävällinen ja laadukas asiakaspalvelumme auttaa niin lisäpalveluiden kuin muidenkin kysymysten kanssa.

Kulttuuria ja vaikuttavaa luontoa - Autonvuokraus Cosenzassa ja kaikki on mahdollista!

Etelä-Italia on upean luonnon tähdittämä ja seikkailunhimoiset tutustuvat lähialueen lisäksi myös Puglian erikoisuuksiin - tietysti helposti ja mukavasti vuokra-autolla Sixt Cosenzasta. Alberobello, Puglian trullikaupunki, sijaitsee noin 234 kilometrin päässä ollen Unescon maailmanperintökohde. Kaupungin historiallisen osan erikoisuus, trulli-talot, ovat valkeita, suippokattoisia perinnetaloja, jotka vetävät puoleensa kävijöitä. Matkalla Pugliaan on hyvä pysähtyä pikkukylien merenantimia pursuaviin ravintoloihin ja kuvailla kiireettömästi maisemia. Vaihtovaatteet, kamerat ja muu tarpeellinen kulkevat kätevästi mukana, kun on vieraillut Autovuokraamo Cosenzassa ja vuokrannut taloudellisen ajoneuvon seikkailua varten.

Cosenzan laaksokaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa kulttuurin ystäville. Ajele rennosti nähtävyydestä toiseen kaupungissa Sixt Autovuokraamo Cosenzan ajoneuvolla ja säästä jalkojasi varsinaisille nähtävyyksille. Normannien ajan Castello Normanno-Svevo linna vartioi kaupunkia mahtipontisen näköisenä kukkulalla, josta on upeat maisemat yli kaupungin. Tutustu kaupunkikulttuurikierroksella myös ulkoilmamuseoon sekä kävelykatuun, jota piristävät Museo all'aperto Bilotti -taideteokset, ravintolat ja putiikit. Italia on tunnettu upeista katedraaleistaan ja kirkoistaan, eikä Cosenzan kaupunki jää tässä asiassa jalkoihin. Duomo di Cosenzan katedraali on yksinkertainen ja vaikuttava pala historiaa, ja Chiesa di San Domenico on romanttinen kirkko upeine sisustuksineen. Autonvuokraus Cosenzassa tarjoaa matkallesi monia mahdollisuuksia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service