Autonvuokraus
Crotone
Piilota
Italia // Crotone
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Crotone

Olipa matkasi tarkoitus sitten tutustua viinitarhoihin, kuherrella uuden aviopuolisosi kanssa, shoppailla kuin viimeistä päivää tai käydä tärkeitä liikeneuvotteluita, Sixt autonvuokraus Crotone tekee matkastasi sujuvamman ja täyteläisemmän. Sen ansiosta voit noudattaa omia aikataulujasi, seurata vapaasti omia reittejäsi ja nautiskella uusien ajoneuvojen kyydistä. Valitse sinulle sopivin autokategoria muun muassa taloudellisista sedaneista, tilavista farmareista ja näyttävistä premium-luokan ajoneuvoista Sixt Autovuokraamo Crotonesta.

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laaja ajoneuvovalikoima, kattavat peruspalvelut ja kätevät lisäpalvelut Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Crotone tarjoaa uusia ajoneuvoja, jotka ovat peruspalveluiltaan kattavia ja joita voit maustaa tarpeidesi mukaan. Perheelliset saavat pienimmäiset turvallisesti kyytiin lastenistuimiin, kun taas gps-navigaattori neuvoo vieraammillakin tieosuuksilla. Lisäturvapalvelut antavat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Isompi seurue, joka kulkee näppärästi minibussilla, voi kokea käteväksi lisäkuljettajapalvelun joka antaa useammalle kuljettajalle luvan ajaa vuokra-ajoneuvoa. Muistathan vuokrausta tehdessäsi, että Sixt ei takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autokategorian.

Ota sinäkin allesi vuokra-auto Crotonesta ja matkasi saa uusia ulottuvuuksia!

Etelä-Italian merenrantakaupunki Crotonessa on otollista seutua viinin, historian ja upean rantaelämän ystäville. Kokeile, kuinka huolettoman helppoa on viedä koko perhe päiväksi rannalle Crotonen vuokra-autolla. Pakkaa autoon rantavarusteet, vaihtovaatteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet ja anna huolettomuuden johdattaa sinut loputtoman pitkälle, valkealle hiekkarannalle vaikkapa Lido el Sombreron kohdalle, noin 10 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Koko perhe on varmasti onnesta soikeana myös kun ajat vuokra-auton kaupungin eteläpuolella sijaitsevaan Acquapark Atlantis -vesipuistoon.

Muinaisen mystiikan ja historian ystäville sekä seikkaileville naperoille voi suositella Capo Colonnan muinaista linnoitusta ja sen pientä museota. Päästä mielikuvitus valloilleen ja kuvittele, kuinka muinaiset kreikkalaiset seilasivat mereltä maata valloittamaan. Kaupunki tarjoaa paljon muutakin muinaista nähtävää, joten ei muuta kuin rohkeasti kohti autonvuokrausta Crotonessa ja vuokra-autolla katuja mittailemaan. Katuja mittaillessa kannattaa ehdottomasti pysähtyä tasokkaissa ravintoloissa maistelemassa alueen viinejä, tuoreita mereneläviä ja muita italialaisia herkkuja. Liikematkalaiset voivat kuljettaa seuruettaan näyttävissä ja laadukkaissa premium-luokan ajoneuvoissa keskustan tasokkaisiin ravintoloihin ja liikeneuvotteluihin. Yritysasiakaspalvelumme auttaa yritystänne sopivan vuokrauspaketin kanssa, kilpailukykyisin hinnoin ja laadukkain palveluin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service