Autonvuokraus
Falconara Marittima
Piilota
Italia // Falconara Marittima
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Falconara Marittima

Sixt autonvuokraus Falconara Marittimassa on loistava valinta, kun matkasi suuntautuu Italiaan ja haluat kokea lomallasi tai työmatkallasi laadukasta ajonautintoa ja vaivatonta liikkumista. Vuokra-autot Falconara Marittimassa ovat uusia, tulevat tunnetuilta automerkeiltä ja sopivat monelle liikkujalle. Perheellisille sopivat erinomaisesti autokategoriamme tilavat farmarit, shoppailu- tai ystävämatkalle käyvät taloudelliset sedanit ja isommat seurueet puolestaan kulkevat näppärästi minibussin kyydissä. Tutustu valikoimaamme ja kilpailukykyisiin hintoihimme jo tänään!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Laadukkaat ajoneuvot, vaivaton vuokraaminen ja kilpailukykyiset hinnat

Sixt Autovuokraamo Falconara Marittiman ajoneuvot ovat perusvarustuksiltaan hyvät kulkupelit, joita voit halutessasi maustaa lisävarusteilla. Esimerkiksi lapsiperheille tarpeelliset lisävarusteet ovat lastenturvaistuimet, jotta perheen pienokaiset matkaavat turvallisesti. Gps-navigaattori toimii apunasi vieraammilla tieosuuksilla ja lisäturvapalveluista saat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Kilometrejä sinun ei tarvitse laskea, sillä Sixt Autovuokraamo Falconara Marittima tarjoaa vapaat kilometrit! Muistathan kuitenkin ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomallia tai -merkkiä.

Pitkä hiekkaranta ja ranta-aktiviteetit, historiaa ja ripaus seikkailua

Falconara Marittima on merenrantakaupunki Italian itäpuolella, Adrianmeren rannalla. Lähin autonvuokrausta tarjoava toimipiste Falconara Marittimaan on Sixt Autovuokraamo, joka sijaitsee vain noin 6 kilometrin päässä keskustasta Aeroporto della Marchella, Marchen lentoasemalla. Kaupunki tarjoaa kävijälleen rentoa ja lokoisaa hiekkarannalla köllöttelyä tai niin halutessa aktiivista rantalentopalloa ja vesiurheilua. Perheet voivat nauttia vuokra-auton kyydistä rannalle, sillä mukana kulkevat kätevästi hiekkaleikkikalut, vaihtovaatteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet. Rantapäivän päätteeksi lapset voivat torkahtaa hetkeksi vuokra-auton kyytiin palatessa takaisin hotellille. Historiasta kiinnostuneet ja pikkuisen seikkailuhenkiset voivat suunnata vuokra-auto Falconara Marittiman noin 10 kilometrin päähän, Anconan satamaan. Satamaa lähestyessä ilmestyy näkökenttään viisikulmainen, massiivinen rakennelma, Mole Vanvitelliana. Rakennelma on vuodelta 1733 ja se on toiminut muun muassa ruoan säilytyspaikkana, yleisenä terveyskeskuksena ja puolustuslinnakkeena. Ruuasta puheen ollen, Falconara Marittimassa on ehdottomasti nautittava merenelävistä kaupungin tasokkaissa ravintoloissa.

Liikematkalaiset voivat nautiskella Sixt Autovuokraamo Falconara Marittiman laadukkaista ajoneuvoista ja kuljettaa seurueensa liikeneuvotteluihin jollekin alueen golfkentistä. Mia Golf Club sijaitsee keskustasta noin 10 kilometrin päässä vehreissä maisemissa, kun taas vähän kauempana, 25 kilometrin päässä sijaitsee Conero Golf Club, sekin upeissa maisemissa.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service