Autonvuokraus
Forli
Piilota
Italia // Forli
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Forli

Sixt autonvuokraus Forlìssa antaa sinulle vapauden tutustua Italiaan omia reittejäsi ja aikataulujasi noudattaen. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot tunnetuilta ajoneuvomerkeiltä sopivat moneen matkantekoon. Toimipisteestä riippuen voit valita käyttöösi tilavat farmarit vaikkapa perhelomalle, taloudelliset sedanit shoppailureissulle ja isommalle seurueelle minibussin. Voit huoletta tutustua lähiseudun nähtävyyksiin ja upeaan luontoon, sillä tarjoamme vapaat kilometrit!

 
 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza delle Medaglie d'Oro 4
  40121 Bologna

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Uudet ajoneuvot, vapaat kilometrit ja laadukas palvelu - Sixt Autovuokraamo Forlìn arkipäivää

Sixtin autonvuokraus Forlìssa sijaitsee Pohjois-Italiassa lähellä Adrianmerta - lähitoimipiste sijaitsee Forlìn lentoasemalla, vain noin vartin päässä keskustasta. Tarkemmat osoitetiedot seudun muista toimipisteistä voit tarkistaa internetsivuiltamme, ja samalla voit tutustua hyödyllisiin lisäpalveluihimmme. Valitse vaikkapa näistä GPS-navigaattori, joka on kätevä silloin kun tieosuudet eivät ole ennestään tuttuja, lasten turvaistuimet, jotka turvaavat perheen pienimmäisten matkan sekä lisäkuljettajapalvelun, joka antaa useammalle kuljettajalle oikeuden ajaa vuokra-ajoneuvoa. Muistathan ajoneuvoa varatessasi, että Sixt ei takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään tietyn ajoneuvokategorian.

Rantaelämää, historiallisia nähtävyyksiä ja Sixt vuokra-autoilun vaivattomuutta

Vuokra-auto Forlìsta antaa vapauden liikkua niin kaupungilla kuin pidemmälläkin retkellä, ja tekee tavaroiden kuljettamisesta vaivatonta. Tärkeä maatalouden keskus, Pohjois-Italian kaupunki Forlì, tarjoaa kävijälleen historiallisia nähtävyyksiä ja kaunista luontoa. Historialliset nähtävyydet, kuten Piazza Aurelio Saffin -aukio, on sopiva vanhojen rakennusten ihasteluun sekä auringosta ja gelatosta (eli italialaisen jäätelöstä) nauttimiseen. Rantaelämästä nauttivat vierailevat ensin Sixt Autovuokraamo Forlìssa ja pakkaavat sitten vuokra-autoon rantavarusteet, hiekkalelut, vaihtovaatteet ja lastenhoitotarvikkeet, suunnaten sitten kulkunsa kohti Riminiä. Kohde sopii erinomaisesti päiväretkikohteeksi, sillä matkaa Riminin kultahiekkarannalle on täältä vain noin 53 kilometriä. Lapsiperheet ilahtuvat vesipuisto Atlantico Cesenaticon liukumäistä ja vesileikeistä, eikä matkaakaan sinne ole kuin 38 kilometriä. Ota sinäkin jo tänään haltuusi autonvuokraus Forlìssa ja anna vapauden viedä!

Yritysmatkailijat nauttivat Sixt Autovuokraamo Forlìn laadukkaista ajoneuvoista ja voivat käydä tiukat liikeneuvottelut seudun läheisillä golfkentillä, kuten Adriatic Golf Club Cervia (noin 33 kilometrin päässä) tai Rimini Verucchio Golf Club (noin 54 kilometrin päässä). Kilpailukykyiset hintamme ja palveleva yritysasiakaspalvelumme ovat yrityksenne apuna vuokrausta tehdessänne.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä