Autonvuokraus
Gorizia
Piilota
Italia // Gorizia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gorizia

Jos olet suunnitellut matkaa Goriziaan, vuokra-auton nappaaminen Sixt Autovuokraamostamme on sujuvin tapa tutustua tähän kauniiseen italialaiseen kaupunkiin ja sen lähiseutuun. Löydät huippuluokkaisesta autokalustostamme varmasti mieleisesi henkilöauton tai farmarin ajoneuvoksesi ja vuokraus tapahtuu kätevästi joko verkkosivuillamme etukäteen tai paikan päällä saavuttuasi. Me Sixtillä panostamme autovalikoimamme laadukkuuteen ja turvallisuuteen sekä ystävälliseen asiakaspalveluun, joten anna meidän auttaa sinua tekemään matkastasi haaveidesi lomareissu!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Goriziassa tarjoaa laatua ja ensiluokkaista palvelua

Suunnittelitpa matkaa mihin päin maailmaa tahansa, me Sixtillä olemme koonneet upeita lisäpalveluja valikoimiimme tekemään matkanteostasi vieläkin sujuvampaa ja parempaa. Jos olet tien päällä perheesi kanssa, voit valita tilaukseesi lastenistuimen nuorimmaisellesi ja lisäkuljettajan kumppaniasi varten, jotta voitte vaihdella kätevästi ajovuoroa tarpeen mukaan. Farmarilla tai minibussilla isompikin pesue reissaa mukana matkatavaroineen ja lisävakuutus parantaa turvallisuuden tunnetta varmasti. Voit tehdä varauksen jo etukäteen kattavilla verkkosivuillamme, jossa voit valita näppärästi ajoneuvon kategorian, tosin jotakin tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Sixt Autovuokraamo Goriziassa auttaa sinua viemään perheesi sujuvasti perille kohteeseen ja jälleen takaisin lentokentälle odottelemaan paluuta kotiin.

Goriziassa koet vuokra-autolla sekä Italian että Slovenian

Gorizia sijaitsee Friuli Venezia Giulian autonomisella alueella Italiassa Slovenian rajan vieressä ja siellä on lähiseutuineen paljon nähtävää niin historiasta kiinnostuneelle matkaajalle, luonnon ystävälle kuin rantaleijonallekin. Gorizian komea keskiaikainen linna ja jesuiittojen 1600-luvun lopulla rakentama Pyhän Ignatiuksen kirkko ovat molemmat näkemisen arvoisia. Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua myös Gorizian lähellä sijaitseviin upeisiin kohteisiin, kuten Gradon laguuniin, jonka rannoilla voit nauttia auringosta ja uniikeista maisemista. Valle Cavanatan ja Foce dell Isonzon luonnonpuistoissa voi lintujen lisäksi nähdä Camarguen villihevosia ja Karstin tasangolla, joka oli myös Ensimmäisen maailmansodan näyttämö, voit tutustua sen erikoiseen kallioiseen luontoon. Colliossa voit maistella ensiluokkaisia viinejä ja vierailla esimerkiksi Oslavian, Dolegna del Collion tai Cormonsin kylissä. Miksetpä ottaisi autonvuokrauksestasi kaiken hyödyn ja kävisi myös naapurimaassa Sloveniassa, ja valloittaisi siten kaksi maata yhdellä lomamatkalla!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service