Autonvuokraus
Lamezia
Piilota
Italia // Lamezia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lamezia

Lamezian kaupunkiin pääsee tutustumaan kätevästi ja miellyttävästi Sixt Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla. Vuokrauspisteistämme sinun on mahdollista valita autovalikoimasta käyttöösi taloudellinen henkilöauto tai tilava farmari, korkealaatuinen urheilu- tai avoauto tai vaativaan ajoon sopiva maasturi. Autokalustomme sisältää suosittujen merkkien uusimpia malleja, joten vuokraamalla auton meiltä teet paitsi matkastasi sujuvamman, myös ajokokemuksesta hyvän. Voit varata auton vuokrauspisteistämme, verkkosivuiltamme tai olemalla puhelimitse yhteydessä asiantuntevaan ja luotettavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa valitsemaan juuri oikean vuokra-autopaketin sinun tarpeisiisi sopien.

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-autolla Lamezia tutuksi

Etelä-Italian kaupunki Lamezia on Calabrian alueen kolmanneksi suurin kaupunki ja asukkaita siellä on yli 70.000. Oletpa alueella työ- tai lomamatkalla, autonvuokraus Lameziassa antaa joustavuutta matkasuunnitelmiin ja mahdollisuuden ottaa hieman enemmän matkatavaroita tai harrastevälineitä mukaan, minkä lisäksi voit parantaa autonvuokrauskokemusta tarjoamillamme lisäpalveluilla. GPS-navigaattori auttaa perille määränpäähän ja ottamalla lisävakuutuksen, kuten esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvan, varaudut yllättäviin tilanteisiin jo ennalta ja voit matkustaa turvallisin mielin. Lapsiperhe arvostaa lastenistuimia, jotka tekevät matkustamisesta perheen pienemmille turvallista ja viihtyisämpää. Jos olet puolison tai ystävän kanssa lomamatkalla ja haluat jonkin erityisen kokemuksen, luksusautomme vuokraaminen voi antaa ylellisen ajokokemuksen Italian kauniissa maisemissa. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä varatessasi, vaan ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Lameziassa vie sinut elämysten äärelle

Lamezian kaupunki jakautuu kolmeen alueeseen, Nicastroon, Sambiaseen ja Sant Eufemia Lameziaan, joista kaikista löytyy nähtävyyksiä, joihin voit hurauttaa vuokra-autollasi näppärästi kaupungin toiselta laidalta toiselle. Kaupungin seudulla voi nähdä kauniita maisemia, sillä kaupunkia reunustaa Tyrrhenanmeren rantajyrkänteet. Lamezia tarjoaa myös paljon hienoa arkkitehtuuria majesteettisine kirkkoineen ja katedraaleineen sekä vanhojen rakennusten raunioita. Kaupungin pohjoisosasta, Nicastrosta, löytyy linnan rauniot Castello Normanno Sevo, jonka jälkeen voi ajella 10 kilometriä länsirannikolle päin katsomaan Maltan ritareiden linnaketta, vanhaa vartiotornia joka on rakennettu vuonna 1550 ja jota pidetään kaupungin symbolina. Lamenzian keskustasta reilun 7 kilometrin päästä luonnonhelmasta löytyvät kuumista lähteistään tunnettu Terme di Caronte, jonne kannattaa suunnata rentoutumaan. Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla matkustaminen näihin kaikkiin kohteisiin on helppoa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service