Autonvuokraus
Lecce
Piilota
Italia // Lecce
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lecce

Sixt Autovuokraamosta saat laadukkaan vuokra-auton matkallesi Lecceen. Vuokrauspisteestämme Leccessä on valittavana monipuolinen autovalikoima, johon kuuluvat henkilöautot ja farmarit, korkealuokkaiset urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse tai verkossa ja voimme auttaa sinua valitsemaan autokalustostamme juuri tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, jonka avulla matkastasi Leccessä tulee miellyttävä ja sujuva.

 
 • Brindisi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Näe Italiaa turvallisesti vuokra-auton kyydissä

Autonvuokraus Leccessä kannattaa, sillä valikoimamme kattaa suosittujen automerkkien uusimmat mallit ja voit valita lisäpalveluita tarpeidesi mukaan matkantekoasi helpottamaan. Työmatkalla tai pienemmässä seurassa taloudellinen henkilöauto voi olla järkevin valinta, mutta jos tarvitset enemmän tilaa matkatavaroillesi tai seurueellesi, kannattaa harkita tilavampaa farmaria tai maasturia, jolla lisäksi pääsee hankalammassakin maastossa perille. Kaikki lisäpalvelumme tuovat lisää turvaa ja joustavuutta matkalle, kun lasten kanssa matkatessa voit valita lastenistuimet vuokra-autoon, ottaa GPS-navigaattorin avuksi oikeaan kohteeseen suunnistamiseen tai lisätä mielenrauhaa ottamalla lisävakuutuksen yllättävien sattumusten varalle. Häämatkalla saatat haluta kokea jotain ainutlaatuista, jolloin luksusautomme rattiin tarttuminen voi olla juuri oikea tapa tarjota puolisolle erityinen kokemus ja pääsette nauttimaan ylellisestä ajokokemuksesta Italian kauniissa maisemissa. Huomioithan ystävällisesti, että takaamme ainoastaan autokategorian varatessasi, emme tiettyä automerkkiä.

Sixt Autovuokraamosta vauhtia ja vapautta matkalle Lecceen

Italian saappaankorossa, Apulian maakunnassa, sijaitseva 96.000 asukkaan Lecce edustaa upeaa 1600-luvun barokkityyliä arkkitehtuuriltaan ja usein sitä kutsutaankin etelän Firenzeksi. Sekä Leccen kaupungissa että samannimisessä maakunnassa kätevin tapa liikkua on vuokra-auto, sillä julkinen liikenne on täällä rajoitettua, ja jos matka osuu kesäkuumuuden aikaan, nähtävyyksien katsomisen lomassa ajelu ilmastoidulla autolla on varmasti tervetullut vilvoitustauko. Leccen arkkitehtuurin hämmästelyn voi aloittaa katsastamalla kaksi keskeistä aukiota, Piazza Duomon ja Piazza Sant Oronzon, joista jälkimmäinen tarjoaa katsauksen koko Leccen historiaan antiikin Rooman ajoista lähtien, josta kertoo vanhan amfiteatterin rauniot.

Jos haluat ostoksille, vuokra-autolla hoituu sekin kätevästi, sillä ostokset kulkevat mukana helposti, eikä niitä tarvitse kannella käsissään koko päivää. Reilun kuuden kilometrin päässä keskustasta sijaitsee Centro Commerciale Mongolfiera, josta löydät paljon kauppoja saman katon alta. Autonvuokraus Leccessä tekee matkastasi onnistuneen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service