Autonvuokraus
Liguria
Piilota
Italia // Liguria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Liguria

Sixt Autovuokraamon autonvuokraus varmistaa sen, että Ligurian matkastasi tulee elämyksellinen ja vaivaton, kun allasi on joku suosituimpien automerkkien uusimmista malleista. Valittavanasi on esimerkiksi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vaativaankin ajoon sopiva maasturi tai ensiluokkainen urheilu- tai avoauto. Luotettava asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan autovalikoistamme matkasi tarkoitukseen parhaiten sopivan ajoneuvon ja voit tutustua autokalustoomme etukäteen verkkosivuillamme ja tehdä myös varauksen tai olla meihin yhteydessä puhelimitse.

 
 • Genova Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sala Arrivi
  16154 Genova

  ma. - pe.08:00 - 21:00
  la. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Genova Brignole Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza Giuseppe Verdi 2
  16121 Genova

  ma. - pe.09:00 - 13:00
  la.09:00 - 12:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalveluilla Ligurian matkaan lisää turvaa ja tehokkuutta

Ligurian alue Luoteis-Italian rannikolla, Ranskan kupeessa, on erinomainen paikka tutustua Italian kauniiseen luontoon ja historiaan, ja siellä työmatkalainen voi löytää vuokra-autolleen muutakin käyttöä kuin paikasta toiseen siirtymisen. Jos normaali henkilöauto on seurueellesi tai tavaroillesi liian pieni, voit valita tilavan farmarin, ja lapsiperheelle lastenistuimet ovat hyvä lisä. Jos haluat hyvällä varautumisella varmistaa mielenrauhan koko reissun ajan, voit valita jonkin lisävakuutuksistamme, jotka turvaavat yllättävissä tilanteissa, tai jos Italian matkastasi on tulossa pidempi, lisäkuskin nimeäminen voi helppo tapa varmistaa, että kuskia voi vaihtaa kesken matkan. Vuokraamalla jonkin luksusautoistamme pääset kokemaan ylellisen ajokokemuksen, joka voi olla juuri kaipaamasi unohtumaton elämys häämatkalla tai piristävä lisä työmatkaan. Huomioithan kuitenkin, että voimme taata vain autokategorian, emme tiettyä automallia.

Autonvuokraus Liguriassa vie sinut vuorten, meren ja historian havinan äärelle

Liguriassa kuuluisaa rantaviivaa riittää yli 300 kilometriä ja jyrkkien kallioiden ja upeiden rantojen muodostamalla rannikolla kulkeva mainio moottoritie vie helposti paikasta toiseen. Ligurian keskus on rikkaan historian omaava ja aikoinaan Välimeren vaurain kaupunki Genova, jossa historiallisten kohteiden lisäksi vuokra-auton nokka kannattaa suunnata myös Euroopan suurimpiin kuuluvaan akvaarioon. Ruoan ystävälle Liguria on oiva kohde, sillä peston kotina tunnettu Liguria on kuuluisa myös oliiviöljystään, ja vuokra-autolla pääset kätevästi tutustumaan oliiviöljy- ja pastatehtaisiin sekä hedelmäviljelmiin. Tuoreita kala- ja mereneläväherkkuja riittää ja niitä voi pysähtyä nautiskelemaan vaikka Savonassa, jossa voi lisäksi käydä ihailemassa lähes kuuttakymmentä vanhaa kirkkoa. Sixtin Autovuokraamosta vuokratulla urheilu- tai avoautolla Ligurian maisemien ihailuun voi tuoda vielä ripauksen lisää ylellisyyttä, joten olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service