Autonvuokraus
Livorno
Piilota
Italia // Livorno
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Livorno

Matkasi Livornoon starttaa hyvin Sixtin Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla ja valittavanasi on laajasta autovalikoimastamme taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaativaan ajoon sopivat nelivedot sekä korkealaatuiset urheilu- ja avoautot. Voit tutustua autokalustoomme verkkosivuillamme tai soittaa luotettavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan vuokra-autopaketin.

 
 • Pisa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza di Santa Maria Novella
  50123 Firenze

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Livornossa monipuolistaa mahdollisuutesi

Ligurianmeren rannalla, Italian länsirannikolla sijaitseva noin 160.000 asukkaan kaupunki Livorno on merkittävä satamakaupunki, ja Sixtin vuokra-autolla siihen tutustuminen on vaivatonta ja miellyttävää. Jos olet saapumassa Livornoon isommalla porukalla, perheen kesken tai suuremman tavaramäärän kanssa, tilava farmari on hyvä vaihtoehto vuokra-autoksi. Lapsiperhe voi vielä varustella sen lastenistuimilla, ja jokainen matkalainen hyötyy GPS-navigaattorista, joka on myös yksi lisäpalveluistamme. Työmatkalla pieni luksuskin voi olla paikallaan, joten miksipä et valitsisi allesi jonkun luksusautoistamme antamaan ylellisen ajokokemuksen, tai jos olet ajotaitoisen puolison tai kaverin kanssa matkalla, voit nimetä reissulle lisäkuljettajan, jolloin molemmat pääsette kuskin paikalle.

Erilaisten yllättävien tilanteiden varalle on valittavissa lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasivakuutus, ja niiden tuoma mielenrauha antaa mahdollisuuden keskittyä paremmin matkasta nauttimiseen Huomioithan kuitenkin varatessasi, ettemme voi luvata tiettyä automallia, vaan ainoastaan autokategorian.

Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla näet enemmän Livornossa

Toscanan maakunnassa sijaitseva Livorno on paitsi kuuluisan taidemaalari Amedeo Modiglianin kotikaupunki, myös historiaa rakastaville matkailijoille hyvä valinta, sillä kaupungin siluettia määrittää keskustan ylle kohoavat vartiotornit ja linnamainen kaupunginmuuri. Fortezza Nueva on 1500-luvulla rakennettu linnoitus, joka on säilynyt lähes entisellään tähän päivään ja sen keskellä on kaunis puutarha sekä sitä ympäröi uudeksi Venetsiaksi kutsuttu kanaalialue, joten vuokra-auto kannattaa suunnata sinne Livornon matkalla. Vaikuttava näky on myös satama, sillä se on tällä hetkellä yksi kiireisimmästä satamista Italiassa ja sieltä lähtee muun muassa matkustajalaivayhteydet Korsikan ja Sardinian saarille. Satamasta voi ajella rannikkoa myöten, merenrannan lähellä, maisemia ihaillen koko Livornon mitalta ja siksikin auton vuokraaminen Sixtiltä kannattaa, sillä voit itse päättää reittisi ja pysähdyspaikkasi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Livornoon matkatessasi ja autonvuokrausta suunnitellessasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä