Autonvuokraus
Mantova
Piilota
Italia // Mantova
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mantova

Sixt Autovuokraamosta saat pyörät allesi ja täydellisen valinnanvapauden siitä, minne haluat mennä ja milloin, kun olet lomailemassa tai työmatkalla Mantovassa. Riippuen vuokrauspisteidemme autovalikoimasta, valittavanasi on taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaativaan ajoon soveltuvat maasturit sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Sopivan ajoneuvon valinnassa ja autonvuokrauksessa sinua auttaa luotettava asiakaspalvelumme tai voit tutustua autokalustoomme verkkosivuillamme.

 
 • Verona Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  37060 Verona

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Verona Porta Nuova Juna-as.

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale XXV Aprile
  37138 Verona

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza delle Medaglie d'Oro 4
  40121 Bologna

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Mantovassa antaa sujuvuutta ja vauhtia matkaan

Kun olet vuokraamassa autoa Mantovassa, Sixt Autovuokraamo tarjoaa kattavan valikoiman hyödyllisiä lisäpalveluita vuokra-autoosi, ja voit valita niistä parhaiten tarpeitasi vastaavat. Jos olet häämatkalla puolison kanssa, haluat ehkä kokea jotain elämyksellistä ja vuokraat jonkin luksusautoistamme, ja jos teillä molemmilla on ajokortit, voivat molemmat päästä osallisiksi ylellisestä ajokokemuksesta nimeämällä lisäkuljettajan matkalle, jolloin kuskia voi vaihdella halutessaan. Erityisesti työmatkalla on tärkeää olla ajoissa oikeassa paikassa ja tämän tavoitteen saavuttamisessa auttaa GPS-navigaattori, mutta se on hyödyllinen kaikilla automatkoilla, vaikka kyse olisi lomastakin. Lapsiperheitä auttaa mahdollisuus ottaa lastenistuimet vuokra-autoon ja jos vielä kaipaa lisäturvaa reissuun, voi valita jonkin lisävakuutuksistamme yllättävien tilanteiden varalle. Huomioithan ystävällisesti varatessasi, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Mantovassa auttaa näkemään uutta ja odottamatonta

Mahdollisesti noin 2000 vuoden historian omaava Mantovan kaupunki Pohjois-Italiassa, Lombardian maakunnassa, on UNESCON Maailmanperintökohde, joka hemmottelee matkailijaa taiteen ja arkkitehtuurin aarteilla. Pieni, noin 50.000 asukkaan kaupunki sijaitsee järvikannaksella ja molemmin puolin sen ympärillä on Mincion kosteikkoalue, joka on Italian suurimpia. Ihmeellistä kosteikkoluontoa kannattaa suunnata ihailemaan Terre del Mincioon kaupungin länsipuolelle, jossa puistoalue jatkuu useita kilometrejä.

Hienoon arkkitehtuuriin voi tutustua muun muassa Ducalen palatsissa, jossa on useita 1300-luvulla rakennettuja rakennuksia ja Palazzo del Tel renessanssilinnassa, joka on paikallisen arkkitehtikuuluisuuden Giulio Romanon luomus. Vielä vanhempaa rakennustaidetta edustaa Rotonda di San Lorenzon kirkko, joka on rakennettu 1000-luvulla, ja niin tämä kuin muutkin nähtävyydet ovat helposti ulottuvillasi, kun allasi on Sixtiltä vuokrattu auto Mantovassa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, ja autamme valitsemaan sinulle sopivan vuokra-autopaketin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service