Autonvuokraus
Massa Carrara
Piilota
Italia // Massa Carrara
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Massa Carrara

Autonvuokraus Massa Carraran Sixt Autovuokraamossa antaa vapauden tutustua Pohjois-Italian vehreisiin maisemiin, viinitiloihin ja nähtävyyksiin. Liikematkat ja lomat sujuvat tyylillä laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla, ja vapailla kilometreillä ajelet juuri niin paljon kuin haluatkin. Valitse laajasta autokalustostamme tilavat farmarit perhelomalle, minibussit suuremmille seurueille ja taloudelliset sedanit ystävysten lomalle. Urheiluautoilla liikematkat hoituvat tyylillä. Tutustu Sixtin vuokra-autojen valikoimaan internetissä, ja tee vuokraus jo tänään!

 
 • Pisa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Vapaat kilometrit, laadukkaat ajoneuvot ja erinomaiset tarjoukset

Massa Carrarassa matkatessasi löydät lähimmät Sixt Autovuokraamon toimipisteet mm. Pisan ja Firenzen lentoasemilta. Ajomatka lentoasemilta Massa Carraraan sujuu vaivattomasti, kun valitset lisäpalveluista vielä GPS-navigaattorin, ja perheen pienimmäiset matkustavat turvallisesti perille lasten turvaistuimissa. Mikäli kuljettaja väsyy välillä, voitte vaihdella kuskia lisäkuljettajapalvelulla. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu, joten lisävakuutuksilla luot mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle. Nämä ja monta muuta hyödyllistä lisäpalvelua voit valita internetissä tehdessäsi varausta. Huomioithan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Mahtipontisia linnoja, Riviera ja viinitarhoja

Italian pohjoisosassa sijaitseva Massa Carraran maakunta on erinomainen kohde viinin ystäville, mahtipontisista linnoista innostuville, shoppailijoille ja rantalomailusta kiinnostuneille. Autonvuokraus Massa Carrarassa kannattaa, sillä saat vapauden liikkua seudulla laadukkaasti ja omia reittejä seuraten. Tee vaikkapa päiväretki Genovan kuuluisalle hiekkarannalla, Rivieralle, pakkaa tilavaan farmariin tai taloudelliseen sedaniin rantavarusteet, evästä ja vaihtovaatteet, ja ajele noin 110 kilometrin päähän nautiskelemaan. Ajomatkat ovat myös huikeat, kaikkine vehreine ja vuoristoisine maisemineen. Viinin ystävät nautiskelevat seudun maisemista, ja voivat ajella Cantine Lunae -viinitarhalle, noin 30 kilometrin päähän. Maistele ja opiskele viinejä ja tee ostoksia. Ennen kaikkea pääset nauttimaan ajonautinnosta ja maisemista.

Korkeuksista nautiskelevat vierailevat Massan kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa Orto Botanico delle Alpi Apuanessa, jonne kuljet laadukkaasti kun allasi on Sixt vuokra-auto. Korkeuksissa komeileva puutarha tarjoaa ihmeteltävää ja huikeita maisemia. Seudulla on lukuisia, toinen toistaan komeampia linnoja, joiden läpi kiertelyssä vuokra-auto on ehdoton kuningas. Tutustu suosittuun Castello Malaspinaan ja viehättävään Castello dell Aquilaan, joita kiertäessä kuluu päivä mukavasti. Anna ajonautinnon viedä, ja tutustu ihastuttavaan Massa Carraraan omaan tahtiisi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä