Autonvuokraus
Messina
Piilota
Italia // Messina
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Messina

Välimeren eksoottiseen helmeen, Sisilian saareen, tutustuu mukavasti ja kätevästi Sixt Autovuokraamo Messinan laadukasta autonvuokrausta hyödyntäen. Laajasta autovalikoimasta voit valita tilavat farmarit perhematkalle, näyttävät maasturit ja urheiluautot liikematkalle, tai taloudelliset sedanit vaikkapa shoppailu- ja rentoutumislomalle. Tutustu autokalustoomme internetsivuillamme kaikessa rauhassa kotisohvaltasi käsin, ja tee varaus ennen perille saapumistasi. Kun allasi on vuokra-auto Messinan matkalla, sinä päätät reitit ja aikataulut!

 
 • Sisilia Catania Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Messina - vapautta ja laatua

Autonvuokraus Messinassa tuo saatavillesi perusvarusteluiltaan kattavat vuokra-autot, joihin voit halutessasi valita matkaasi helpottavia hyödyllisiä lisäpalveluita. Valitse mm. näppäränä apurina toimiva GPS-navigaattori, joka auttaa vieraammilla tieosuuksilla. Lisäkuljettajapalvelulla taas saat jaettua ajonautinnon useammalle kuljettajalle, ja lisävakuutuksilla rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Nämä ja monta muuta hyödyllistä lisäpalvelua ovat nähtävissä ja varattavissa internetsivuillamme. Huomioithan kuitenkin ajoneuvoa valitessasi, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Mikäli sinulla on kysyttävää, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä.

Monipuolinen Sisilia, sitrushedelmien kaupunki ja liikkumisen vapaus

Sitruksistaankin tunnettu Messina sijaitsee Sisilian saaren itäisellä osalla, vain noin 10 kilometrin päässä manner-Italiasta. Tutustuaksesi saaren monipuolisiin kasvoihin, on apunasi Sixt Autovuokraamo Messina, jonka uusilla ajoneuvoilla pääset juuri sinne, minne ikinä haluat. Luonnonystävän päiväkohde sijaitsee Messinasta noin sadan kilometrin päässä, noin kolme kilometriä kohti korkeuksia. Pakkaa näppärästi vuokra-auto Messinan kyytiin patikointivarusteet, tarpeeksi juotavaa ja vaihtovaatteet, ja suuntaa kiinnostuksesi kohti uinuvaa tulivuorta, Etnaa. Kaupunkikierroksella voi käydä kuvaamassa mieleenpainuvan Messinan katedraalin ja kellotornin. Samalla kierroksella voi myös tutustua satama-alueen historiallisiin ja näyttäviin rakennuksiin, ja myöhemmin hurauttaa vuokra-auton johonkin kaupungin herkullisista ravintoloista.

Koko seurue, ostokset ja vesipullot kulkevat vaivatta mukana, kun matkaohjelmaan otetaan mukaan autonvuokraus Messinassa. Viiniviljelmistä kiinnostuneet hurauttavat saaren länsiosaan, jonne on hyvä tehdä parin päivän mittainen retki, ettei tule liian kiire nähdä ja kokea monta asiaa. Matkalla viinitarhoille voi ihastella saaren monipuolista ja kumpuilevaa luontoa ja oliivipuutarhoja. Nämä näyt eivät hetkessä unohdu! Liikematkat onnistuvat tällä saarella myös erinomaisesti, kun ajat seurueesi laadukkaalla Sixt vuokra-autolla Taorminan golf-klubille, noin 57 kilometriä etelään, ja takaisin ajaessa pysähdytte maukkaille italialaisille ruokaelämyksille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service