Autonvuokraus
Milan Lentoasema Malpensa T2
Piilota
Italia // Milano // Milano lentoasema Malpensa T2
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Milano Lentoasema Malpensa T2: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 2
  21019 Somma Lombardo IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MXPT02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Milanon Malpensan lentoaseman terminaalissa T2 on helppo löytää sillä kakkosterminaalin edestä liikennöi shuttle-bussiyhteys, joka vie sinut suoraan toimipisteellemme, joka sijaitsee toisessa terminaalissa. Bussiyhteys kulkee 7 minuutin välein, toimipisteemme aukioloaikojen puitteissa, joten saat vuokra-auton käyttöösi nopeasti heti lentosi laskeuduttua. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen autonvuokrauksen palvelut, kuten laajan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä osaavan asiakaspalvelumme, joka auttaa sinua kaikissa askarruttavissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Laajasta valikoimastamme vuokra-autoja löydät sopivan menopelin niin bisnesmatkustajalle kuin myös kaveriporukalle. Sixt autonvuokraus Milanon Malpensan lentoasemalla T2:ssa tarjoaa esimerkiksi kompakteja ja taloudellisia sedaneita, jotka sopivat niin yksin matkustavalle kuin myös suuremmalle porukalle. Jos taas matkustat vieläkin suuremmalla porukalla ja arvostat tilaa ja yhdessäoloa, on minibussi oikea valinta sinulle. Muistathan, että varausvaiheessa emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja netissä!

Vuokra-auto Milanon Malpensan lentoasemalta T2-terminaalista edullisesti ja nopeasti

Milan Malpensa on kaupungin suurin lentokenttä ja se sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä riippuen liikenteestä, sillä ruuhka-aikaan matkaan saattaa kulua helposti yli tunti. Matkaa lentoasemalta keskustaan kertyy noin 40 kilometriä. Italiassa liikkumiseen auton vuokraaminen on paras ja helpoin vaihtoehto, sillä se säästää sinulta aikaa, koska pystyt liikkumaan omien aikataulujesi mukaan ja tarvittaessa muuttaa suunnitelmiasi. Jos puolestaan haluat nauttia ensin Milanosta ja vuokrata auton vasta myöhemmin, voit tehdä sen yhdessä Milanon Sixt toimipisteistä, joita löytyy yli 30 Milanon alueelta. Vuokraa auto ja lähde matkalle kohti määränpäätäsi!

Tekemistä ja näkemistä Milanossa ja sen ympäristössä

Milanossa löytyy tekemistä ja näkemistä jokaiselle. Oletpa sitten innokas muodin seuraaja ja shoppailija tai arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävä, kaupunki tarjoaa sinulle parastaan. Kaupungin suurimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi goottilaistyylinen Duomo di Milano, Leonardo da Vincin teokset sekä Scalan vaikuttava teatteri. Jos taas haluat myös nähdä kaupungin ympäristöä, vuokra-autolla hurautat nopeasti niin Monzan kuuluisalle F1-radalle alle tunnissa tai Lago di Maggioren ylelliseen ympäristöön hieman yli tunnissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Milan Lentoasema Malpensa T2 MXPT02 Terminal 2 21019 Somma Lombardo 45.650700, 8.721300 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Milan Lentoasema Malpensa T2 MXPT02

Terminal 2
21019 Somma Lombardo
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service