Autonvuokraus
Modena
Piilota
Italia // Modena
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Modena

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua Modenassa matkasi kulkujärjestelyyn liittyviä tarpeitasi vastaten. Vuokraa haluamasi ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu henkilöautoja, avoautoja, katumaastureita, pakettiautoja ja farmareita. Vuokra-auto allasi taitat matkaa kohteessa takuulla omien aikataulujesi mukaisesti. Autonvuokraus Modenassa onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta, josta löydät vaivattomasti mieltymystesi mukaisen vuokra-auton haluamallasi ajanjaksolle helposti ja kustannustehokkaasti.

 
 • Modena/Q8 (Leasys)

  Sixt Autonvuokraus
  Via Vignolese 386
  41122 Modena

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 19:00
  la.08:30 - 12:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Palvelevaa autonvuokrausta Modenassa

Sixt Autovuokraamosta Modenassa löydät aina kilpailukykyiset hinnat, joustavat ehdot, kattavan valikoiman vuokra-autoja sekä asiantuntevan palvelun. Vuokra-automme edustavat tunnettujen automerkkien uusimpia malleja ja niitä on saatavilla useassa eri kategoriassa. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Tarkoitustasi vastaavan auton lisäksi voit valita vuokraukseesi haluamiasi lisäpalveluita. Varmista vielä lisäksi, ettet eksy Modenassa. Teet sen kätevästi lisäämällä varaukseesi navigaattorin. Ja jos mukana matkalla on lapsi, lisää vielä varaukseesi lasten turvaistuin. Tutustu etukäteen ajankohtaisiin lisäpalveluihin ja varmista niiden saatavuus verkkosivuiltamme. Jos jokin autonvuokrausasioissa askarruttaa, älä pelkää ottaa yhteyttä asiantunteviin asiakaspalvelijoihimme Sixt Autovuokraamossa ennen Modenaan suuntaamista.

Tutustu mahtavaan Modenaan lähialueineen vuokra-auto allasi

Modena sijaitsee Pojoen laakson eteläreunalla, Italian Emilia-Romagnan alueella Modenan maakunnassa. Kaupungissa on noin 180. 000 asukasta. Kaupunki on tunnettu lähinnä autotehtaistaan, joihin kuuluvat automerkeistä Ferrari, De Tomaso, Lamborghini, Pagani ja Maserati. Yksi tunnetuimmista urheiluautoista, Ferrari 360 Modena, on nimetty kyseisen kaupungin mukaan. Kaupungin yliopisto on yksi Italian tunnetuimmista ja sen lisäksi myös toiseksi vanhin yliopisto Italiassa. Lisäksi Italian armeijan upseerit koulutetaan pääsääntöisesti Modenan Sotilasakatemiassa.

Herkkusuille Modena tarjoaa Michelin-tähtien koristamia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja UNESCON maailmanperintökohteita. Voit tutustua ravintoloiden maistuvaan tarjontaan Sixt vuokra-auton avulla tai ajella vaikkapa Piazza Grandelle, joka on yksi UNESCON maailmanperintökohteista. Ostoksia voit tehdä iänkakikkisen vanhaan roomalaiseen tyyliin joko kaupungin keskustassa tai sen laidalla. Voit tutustua La Vacchetta Grassan käsityövalikoimaan tai vaikka Enotec Ducalen käsintehtyihin, maustettuihin viinietikoihin. Mitä ikinä päätätkin Modenassa tehdä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua kaikissa mahdollisissa autonvuokraustarpeissasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä