Autonvuokraus
Molise
Piilota
Italia // Molise
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Molise

Sixt Autovuokraamosta Molisessa vuokraat itsellesi helposti ja sujuvasti ajoneuvon, jossa ei ole tingitty laadusta eikä turvallisuudesta. Kaikki vuokraamamme automallit ovat nimittäin sekä uusia että nykyaikaisia. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme, joka pitää sisällään runsaasti erilaisia vuokra-autoja - henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, avoautoja, maastureita ja pikkubusseja. Autonvuokraus Molisessa on verkkosivujemme kautta hyvin vaivatonta ja meiltä löydät varmasti aina tarvettasi parhaiten vastaavan vuokra-auton.

 
 • Naples Lentoasema
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Naples Päärautatieasema
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Naples Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Naples Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Asiantuntevaa autonvuokrausta Sixt Autovuokraamo Molisessa

Molisen Sixt Autovuokraamo palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeisiisi vastaten. Sopivan vuokra-auton löydyttyä voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja. Jos esimerkiksi matkustat isommassa ryhmässä, lisäkuljettajan valitseminen varaukseen voi helpottaa huomattavasti matkustamistanne, kun jaetut ajovuorot päästävät mukavasti kuskit välillä lepäämään. Perheen kanssa matkustaessa saattavat puolestaan lisäpalveluna saatavat turvaistuimet olla hyödyksi. Jos olet ensi kertaa Molisessa ja haluat välttyä eksymiseltä, navigaattori saattaa pelastaa sinut usealtakin pulmalta tien päällä. Voit myös varautua mahdollisiin vahinkoihin kattavalla vakuutuksella, jonka saat lisättyä suoraan varaukseesi. Valitse ensin verkkosivuiltamme haluamasi autokategoria ja lisää sen jälkeen varaukseesi tarvitsemasi palvelut. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo Molisessa voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, mutta ei kuitenkaan tiettyä merkkiä ja mallia. Mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Molisessa, voit aina olla yhteydessä suoraan asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Tutki upeaa Molisea vuokra-auton avulla

Molise on hallinnollinen alue Keski-Italiassa. Vuoteen 1963 saakka se on ollut osa Abruzzi e Molisen aluetta yhdessä Abruzzon kanssa. Alueella on noin 31.000 asukasta, joista osa on etniseltä syntyperältään joko kroatialaisia tai albanialaisia. Molisen pääkaupunki on Campobasso, ja tähän kaupunkiin päästyäsi löydät sieltä varmasti monenmoista nähtävää ja koettavaa. Kulttuurin ystävää on helppo hemmotella Molisessa, sillä sen nähtävyydet ja muut tärkeät paikat ovat alueen parasta antia. Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat kohteet ovat nekin oivallisia vierailupaikkoja, kun alla on Sixt vuokra-auto. Kaupungilla on 35 km hiekkaista rantaa Adrianmerellä ja rantalinjasta on suora näköyhteys Tremitin saarille. Molisen maaseutu on vuorten ympäröimä ja lähes kaikki sen kukkulat rajoittuvat mereen. Varmista näkeväsi parhaat palat Molisesta - tee se ottamalla ohjelmaan autonvuokraus Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service