Autonvuokraus
Ostuni
Piilota
Italia // Ostuni
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ostuni

Autonvuokraus on silkkaa iloa, kun valitset palvelukseesi Sixt Autovuokraamon Ostunin matkallasi! Vuokra-autolla pääset näppärästi kohteesta toiseen ja tutustut upeaan Italiaan omassa aikataulussasi, riippumattomana muista. Vuokraus kauttamme on aina luotettavaa ja turvallista niin netissä kuin paikan päälläkin, emmekä veloita luottokorttikuluja. Monipuolisesta autovalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi ajoneuvon, ja voit luottaa aina autokalustomme korkealuokkaisuuteen ja laatuun. Ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä, joten älä emmi enää, vaan valitse Sixt!

 
 • Brindisi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Enzo Ferrari
  70128 Bari

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta Ostunin matkallesi

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta Ostunin matkallesi

Kun olet lähdössä tutustumaan Ostuniin, on autonvuokraus kätevin tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Vuokraa käyttötarkoituksiisi sopiva taloudellinen henkilöauto tai farmari vaikkapa Brindisin lentokentältä, ja lähde tutkimaan tätä upeaa seutua. Vai olisiko kenties jykevä maasturi paremmin tarkoituksiisi sopiva? Kauttamme löydät myös virtaviivaisia urheiluautoja ja avoautoja, jos haluat panostaa vauhtiin tai nauttia auringon lämmöstä myös ajaessasi. Huomioithan varausta suunnitellessasi, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Jos et jo ole tutustunut monipuolisiin lisäpalveluihimme, suosittelemme vilkaisemaan niitä, jotta saat lisämukavuuksia matkaasi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi lisäkuljettajan kirjaaminen varaukseesi, tai tuulilasivakuutus tuomaan lisäturvaa? GPS-navigaattori vie sinut perille kaukaisimmassakin kolkassa. Hyödyllisiä lisämukavuuksia, eikö vain?

Koe Ostunin Valkoinen kylä vuokra-autolla

Ostunin kaupunki sijaitsee Brindisin provinssissa Apuliassa (tai Pugliassa), Italiassa ja sitä kutsutaan usein valkoiseksi kyläksi valkoiseksi maalattujen talojensa ja arkkitehtuurinsa vuoksi. Kaupungin suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa keskusta centro storico, Ostunin katedraali ja Piispan palatsi, sekä lukuisat aristokraattisten perheiden palatsit. Ostuni on täynnä viehättäviä, sokkeloisia kujia, trattorioita ja portaita. Kaupunki on kauneimmillaan auringonlaskun aikaan, joten lähde tuolloin tutkimaan kaupunkia vuokra-auto allasi ja anna sen hurmata sinut! Apulia on täynnä mielenkiintoisia kohteita, joten käy ihmeessä hakemassa Sixt Autovuokraamostamme menopeli allesi ja tutki myös Ostunin ulkopuolista seutua. Alberobellon trullitalot ja Castel del Monten linna ovat maailmanperintökohteita, ja Torre Sant Dandreassa pääset uimaan upeissa kalkkikivien reunustamissa maisemissa. Anna tien kuljettaa sinut unelmien lomalle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service