Autonvuokraus
Sisilia Palermo Havalimani
Piilota
Italia // Palermo // Sisilia Palermo Havalimani
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sisilia Palermo Havalimani: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Località Punta Raisi
  90145 Cinisi IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PMO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraaamo Palermon lentokentällä

Italian saaren, Sisilian, eläväinen kaupunki Palermo on oiva valinta silloin, kun Suomen kylmyys ja sateet alkavat riittää. Olipa matkasi tarkoitus liikematka, häämatka, rentoutusmatka ystävien kanssa tai perheloma, tarjoaa Sixt Autovuokraamo Palermon lentokentällä ajoneuvoja moneen käyttöön. Uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimassamme tässä palvelupisteessämme ovat taloudelliset sedanit shoppailuun, tilavat farmarit perheellisille, suorituskykyiset maasturit liikematkalle, ja romanttisen näyttävään menoon urheilu- ja avoautot. Ajoneuvoa varatessasi otathan huomioon, että voimme taata ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Tutustu samalla hyödyllisiin lisäpalveluihimme, kuten GPS-navigaattoriin, joka auttaa vierailla tieosuuksilla, lastenturvaistuimiin tai muihin mielenrauhaa tuoviin lisäturvapalveluihin. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä ja ongelmissa viikon jokaisena päivänä.

Autonvuokraus Palermon lentokentällä

Vilkas Palermon lentokenttä (lyhenne PMO) sijaitsee kaupungista noin 35 kilometriä länteen, ja se tunnetaan myös nimellä Falcone-Borsellino. Keskustaan on paikallisliikenteen kuljetus, ja myös taksit liikennöivät saarella. Voit kuitenkin parhaiten valita itse määränpääsi aloittamalla matkasi vaivattomasti jo lentoasemalta, Palermo lentokentän palvelupisteemme autonvuokrausta hyödyntäen. Autonvuokraus Palermon lentokentällä on mutkatonta, sillä palvelupisteemme sijaitsee lentoaseman saapuvien lentojen hallissa, jonne löydät helposti opasteita seuraten.

Sardiinipastaa, rantaelämää, historiaa ja eksoottinen Etna

Kulttuuria, rikasta historiaa ja maukkaita makuelämyksiä tulvillaan oleva Palermo sopii erinomaisesti monenlaiseen matkailuun. Häämatkaa rikastuttavat italialaiset baletti- ja oopperaesitykset, joita voi käydä ihastelemassa keskustan rakennustaiteen yhdessä helmessä, Teatro Massimossa. Vie rakkaasi tyylikkäästi perille Palermon lentoasemalta vuokraamallasi avoautolla, ja anna Välimeren lämmön hivellä hipiää. Kaupungissa on useita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita, joista mainittakoon vanha kuninkaallinen palatsi, Palazzo dei Normanni, ja sen lähellä sijaitseva upea katedraali, Capella Palatina. Kiertelyn lomassa voi maistella saaren herkkua, sardiinipastaa, ja shoppailla pienissä putiikeissa. Kaupungissa on loistavia rantapalstoja hiekkaelämään, ja vielä enemmän hakevalle voi olla paikallaan hypätä ilmastoidun vuokra-auton kyytiin ja ajella noin tunnin verran länteen, San Vito Lo Capon rannalle. Ranta on kauneudestaan ja kirkkaista vesistään tunnettu. Seikkailunhaluiset suuntaavat suorituskykyisen vuokramaasturimme kyydissä itään, noin 215 kilometrin päähän, aktiivista tulivuori Etnaa ihmettelemään. Sisilia ja Palermo antavat juuri niin paljon kuin olet valmis kokemaan, ja Sixtin vuokra-auto tekee sen mahdolliseksi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sisilia Palermo Havalimani PMO Località Punta Raisi 90145 Cinisi 38.184948, 13.099567 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Sisilia Palermo Havalimani PMO

Località Punta Raisi
90145 Cinisi
 
Puhelinnro +39-0294757979

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service