Auton vuokraus toimipisteestä Sisilia Palermo Havalimani

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Sisilia Palermo Havalimani

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Sisilia Palermo Havalimani alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Sisilia Palermo Havalimani toimipaikkaan

Osoite

Località Punta Raisi Arrival Hall, 90145 Cinisi, Italia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipaikassa Sisilia Palermo Havalimani

Sixt Autovuokraaamo Palermon lentokentällä

Sixt Autovuokraaamo Palermon lentokentällä

Italian saaren, Sisilian, eläväinen kaupunki Palermo on oiva valinta silloin, kun Suomen kylmyys ja sateet alkavat riittää. Olipa matkasi tarkoitus liikematka, häämatka, rentoutusmatka ystävien kanssa tai perheloma, tarjoaa Sixt Autovuokraamo Palermon lentokentällä ajoneuvoja moneen käyttöön. Uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimassamme tässä palvelupisteessämme ovat taloudelliset sedanit shoppailuun, tilavat farmarit perheellisille, suorituskykyiset maasturit liikematkalle, ja romanttisen näyttävään menoon urheilu- ja avoautot. Ajoneuvoa varatessasi otathan huomioon, että voimme taata ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Tutustu samalla hyödyllisiin lisäpalveluihimme, kuten GPS-navigaattoriin, joka auttaa vierailla tieosuuksilla, lastenturvaistuimiin tai muihin mielenrauhaa tuoviin lisäturvapalveluihin. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä ja ongelmissa viikon jokaisena päivänä.
Autonvuokraus Palermon lentokentällä

Autonvuokraus Palermon lentokentällä

Vilkas Palermon lentokenttä (lyhenne PMO) sijaitsee kaupungista noin 35 kilometriä länteen, ja se tunnetaan myös nimellä Falcone-Borsellino. Keskustaan on paikallisliikenteen kuljetus, ja myös taksit liikennöivät saarella. Voit kuitenkin parhaiten valita itse määränpääsi aloittamalla matkasi vaivattomasti jo lentoasemalta, Palermo lentokentän palvelupisteemme autonvuokrausta hyödyntäen. Autonvuokraus Palermon lentokentällä on mutkatonta, sillä palvelupisteemme sijaitsee lentoaseman saapuvien lentojen hallissa, jonne löydät helposti opasteita seuraten.
Sardiinipastaa, rantaelämää, historiaa ja eksoottinen Etna

Sardiinipastaa, rantaelämää, historiaa ja eksoottinen Etna

Kulttuuria, rikasta historiaa ja maukkaita makuelämyksiä tulvillaan oleva Palermo sopii erinomaisesti monenlaiseen matkailuun. Häämatkaa rikastuttavat italialaiset baletti- ja oopperaesitykset, joita voi käydä ihastelemassa keskustan rakennustaiteen yhdessä helmessä, Teatro Massimossa. Vie rakkaasi tyylikkäästi perille Palermon lentoasemalta vuokraamallasi avoautolla, ja anna Välimeren lämmön hivellä hipiää. Kaupungissa on useita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita, joista mainittakoon vanha kuninkaallinen palatsi, Palazzo dei Normanni, ja sen lähellä sijaitseva upea katedraali, Capella Palatina. Kiertelyn lomassa voi maistella saaren herkkua, sardiinipastaa, ja shoppailla pienissä putiikeissa. Kaupungissa on loistavia rantapalstoja hiekkaelämään, ja vielä enemmän hakevalle voi olla paikallaan hypätä ilmastoidun vuokra-auton kyytiin ja ajella noin tunnin verran länteen, San Vito Lo Capon rannalle. Ranta on kauneudestaan ja kirkkaista vesistään tunnettu. Seikkailunhaluiset suuntaavat suorituskykyisen vuokramaasturimme kyydissä itään, noin 215 kilometrin päähän, aktiivista tulivuori Etnaa ihmettelemään. Sisilia ja Palermo antavat juuri niin paljon kuin olet valmis kokemaan, ja Sixtin vuokra-auto tekee sen mahdolliseksi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sisilia Palermo Havalimani
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sisilia Palermo Havalimani?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sisilia Palermo Havalimani sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sisilia Palermo Havalimani.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sisilia Palermo Havalimani?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1292 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sisilia Palermo Havalimani
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sisilia Palermo Havalimani?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sisilia Palermo Havalimani?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Sisilia Palermo Havalimani

    Näytä lisää